Libnet.ro
UNICEF

07:30

Microbul pariurilor face ravagii in Liga I

Adevărul Adevărul,
Microbul pariurilor face ravagii in Liga I

Marius Sumudica poate fi suspendat timp de doi ani, dupa sesizarea Comisiei de Integritate a Federatiei Romane de Fotbal, conform careia antrenorul Astrei Giurgiu ar fi pariat, pe un cont online, pe meciuri de fotbal din Liga I, el mizand intre 500 si 900 de euro pe fiecare partida. continuă pe Adevărul

Informatii-bomba despre pariorul Marius Sumudica. Ce spune Dumitru Dragomir

Marius Sumudica, antrenorul Astrei, a picat in capcana pariurilor ilegale. Sumudica este acuzat ca pariaza pe mai multe meciuri de fotbal, fiind audiat la Comisia de Disciplina a FRF. Despre antrenorul.

Noi dezvaluiri despre Marius Sumudica. Am auzit ca are o casa de pariuri

Marius Sumudica, antrenorul Astrei, a fost surprins ca a pariat pe mai multe meciuri din Liga 1, fiind audiat ieri la Comisia de Disciplina a FRF. Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF, a vorbit despre cazul antre.

Antrenorul Marius Sumudica recunoaste ca a castigat bani din pariuri sportive

Antrenorul Marius Sumudica, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a avut o casa de pariuri in urma cu aproape opt ani de zile de la care primea un procent de 15 la suta, dar acum nu face nimic altceva decat sa antreneze.

Antrenorul Marius Sumudica, despre implicarea in pariuri: Cer clementa!

Comisia de Integritate din cadrul Federatiei Romane de Fotbal are deja date importante in dosarul care il vizeaza pe Marius Sumudica. Antrenorul Astrei a vorbit pentru prima oara despre acest subiect, din momentul in care cazul a devenit public.

Marius Sumudica: Am fost colaboratorul unei case de pariuri in urma cu 7-8 ani

Marius Sumudica 44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a recunoscut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a colaborat cu o casa de pariuri in urma cu 7-8 ani, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )