Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un microbuz al ISU care transporta spre carantina 14 romani intorsi din Franta s-a rasturnat

Antena3 Antena3,
Un microbuz al ISU care transporta spre carantina 14 romani intorsi din Franta s-a rasturnat

Un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi din Franta, s-a rasturnat, miercuri, pe o strada din Cluj-Napoca, in urma unui accident cu o alta masina. Pasagerii erau transportati de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din Maramures. continuă pe Antena3

Un microbuz ISU s-a rasturant in Cluj-Napoca. Vehiculul transporta romani intorsi din Franta spre centrele de carantina

Un microbuz al ISU Maramuress-a ciocnit cu autoturism, miercuri, in Cluj-Napoca. Vehiculul transporta 14 romani intorsi din Franta,de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantina din.

Toti soferii care transporta marfa in Romania trebuie sa afle asta. Cum arata harta cu cele cinci culoare disponibile

Pentru a prevenii raspandirea COVID-19, dar si pentru a mentine, cat de cat, un aflux de marfuri din export, pe teritoriul Romaniei, Ministerul Transporturilor si Ministerul de Interne au creat un program pentru transportatorii de marfuri care vin din spatiul european pe teritoriul Romaniei. Toti soferii care transporta marfa in Romania trebuie sa afle asta .

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )