Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microbuz cu noua calatori rasturnat pe A1, la Cunta. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Microbuz cu noua calatori rasturnat pe A1, la Cunta. Trei persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebes-Sibiu, in zona localitatii Cunta din Alba. Un microbuz s-a rasturnat, iar trei persoane sunt ranite. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Microbuz cu noua calatori rasturnat pe A1, la Cunta. Trei persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebes-Sibiu, in zona localitatii Cunta din Alba. Un microbuz s-a rasturnat, iar trei persoane sunt ranite.

UPDATE FOTO VIDEO Un microbuz cu opt oameni s-a rasturnat in Teleorman. A fost activat planul rosu de interventie. Trei persoane ranite, duse la spital

Un microbuz cu opt oameni s-a rasturnat la iesire din localitatea Bujoreni, judetul Teleorman, in jurul orei 5. A fost activat planul rosu de interventie. in urma accidentului au fost ranite trei persoane care au fost transportate constiente la spital.

FOTO VIDEO Accident cu opt victime in Teleorman. A fost activat planul rosu de interventie. Trei persoane ranite, duse la spital

Un microbuz cu oameni s-a rasturnat in localitatea Bujoreni, judetul Teleorman, in jurul orei 5. in acesta se aflau opt pasageri, iar in urma accidentului au fost ranite trei persoane.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier produs in Galati

Trei persoane ranite au ajuns la Spitalul Municipal Tecuci, in urma unui accident rutier petrecut pe varianta de ocolire a localitatii, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul Judetean de.

Un microbuz cu calatori s-a rasturnat. Patru persoane ranite

Patru persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu calatori s-a rasturnat vineri dimineata in afara carosabilului, pe DN6, in judetul Teleorman, la iesirea din Draganesti-Vlasca spre Bujoreni, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )