Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe DN6 din cauza vitezei. Sapte persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe DN6 din cauza vitezei. Sapte persoane au ajuns la spital

Un microbuz cu 9 pasageri s-a rasturnat intr-un sant, din cauza vitezei. Accidentul a avut loc in aceasta seara in localitatea doljeana Tatomiresti pe DN6. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel putin 11 morti in SUA, din cauza furtunii de zapada

Furtuna de zapada si temperaturile glaciale au provocat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, de la inceputul acestui an, si au perturbat traficul aerian pe intreg teritoriul tarii, informeaza Mediafax, citand AFP. La Philadelphia si la New York din cauza zapezii, vineri, au murit doua persoane, inca doua au decedat in urma unor accidente rutiere in nord-estul Statelor Unite. Alte doua persoane au murit din cauza frigului in Midwest.

Cel putin 11 morti in SUA, din cauza furtunii de zapada.

Furtuna de zapada si temperaturile glaciale au provocat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, de la inceputul acestui an, si au perturbat traficul aerian pe intreg teritoriul tarii. La Philadelphia si New York din cauza zapezii, vineri, au murit doua persoane, inca doua au decedat in urma unor accidente rutiere in nord-estul Statelor Unite. Alte doua persoane au murit din cauza frigului in Midwest. Au fost semnalate aproximativ 600 de accidente rutiere, potrivit .

Sorin Iliesiu: Din cauza domnului Basescu, justitia a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani

Senatorul PNL Sorin Iliesiu este de parere ca justitia din Romania a reprezentat un esec national in ultimii 10 ani din cauza lui Traian Basescu. Din cauza domnului Basescu in primul rand, justitia, in.

Cei noua turisti blocati pe Transalpina din cauza nametilor au fost recuperati de jandarmii montani

Jandarmii montani si salvamontistii din Alba au salvat, joi si vineri, noua turisti, intre care si un copil, ramasi blocati pe Transalpina din cauza zapezii. Cele trei familii, sase adulti si un copil, care.

SUA: Cel putin 1.800 de zboruri au fost anulate din cauza furtunii de zapada

Aproximativ 1. 800 de zboruri au fost anulate, joi, in timp ce vacanta de iarna a fost prelungita in zeci de scoli, din cauza furtunii de zapada care a luat prin surprindere Statele Unite ale Americii. Cele.

Fostul presedinte pakistanez Musharraf, transportat de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost transportat de urgenta, joi, la un spital miliar, din cauza unor probleme cardiace. Un oficial de rang inalt din cadrul politiei a confirmat ca acesta are.

Traficul, deviat pe Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei.

Traficul rutier este ingreunat, joi dupa-amiaza, pe DN 1, iar politistii au deviat circulatia dinspre Brasov pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, transmite Agerpres. Citeste si: 400 de turisti, pe partiile de pe Valea Prahovei, in prima zi a anului Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Georgian Dragan, din cauza numarului mare de autovehicule se circula cu viteza redusa pe ambele sensuri de mers ale DN 1, intre statiunile Comarnic si Azuga. Deocamdata .

Fosta Prima Doamna a Americii, Barbara Bush, la spital din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata in Texas din cauza unei probleme respiratorii, a anuntat marti seara un comunicat al biroului sotului sau, fostul.

SUA: Fosta prima doamna Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a SUA Barbara Bush a fost spitalizata, marti seara, in Texas din cauza unei probleme respiratorii, potrivit unui comunicat al biroului sotului ei, fostul presedinte George H. Bush. Fosta.

Infotrafic: Vizibilitate redusa in trafic din cauza cetii in judetul Alba, pe A1 si pe portiuni din DN1 si DN7

Traficul rutier se desfasoara miercuri dimineata in conditii de ceata in judetul Alba, iar vizibilitatea scade sub 50 de metri din cauza cetii pe autostrada A1 si pe unele sectoare ale drumurilor nationale 1 si 7, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )