Libnet.ro
UNICEF

08:45

Microsoft accepta bitcoin pentru plata jocurilor si a aplicatiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft accepta bitcoin pentru plata jocurilor si a aplicatiilor

Microsoft a devenit cea mai mare companie din lume care sprijina tranzactiile cu bitcoin, dupa introducerea in aceasta saptamana a unei optiuni prin care clientii pot folosi moneda virtuala pentru a cumpara aplicatii, jocuri si muzica de pe platformele. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft accepta bitcoin pentru plata bunurilor digitale

Microsoft a introdus in aceasta saptamana o optiune prin care clientii pot folosi bitcoin pentru a cumpara aplicatii, jocuri si muzica de pe platformele digitale ale companiei, noteaza MarketWatch. Prin.

Microsoft accepta de acum platile in Bitcoin

Microsoft a adaugat de curand Bitcoin ca o optiune de plata pentru continutul descarcat de pe magazinele online pentru Windows si Xbox. Microsoft continua politica liberala din ultimul timp, iar acum compania din Redmond accepta in sfarsit platile efectuate in Bitcoin pentru continutul descarcat. Astfel, folosindu-se de moneda digitala, clientii din America, singura tara unde este valabila deocamdata aceasta optiune, pot cumparaaplicatii si diverse servicii pentru dispozitivele cu Windows Phone, potdescarca jocuri si materiale video pentru consolele Xbox si potachizitiona [].

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )