Libnet.ro
UNICEF

12:00

Microsoft Band este primul gadget purtabil al gigantului american [VIDEO]

Playtech Playtech,
Microsoft Band este primul gadget purtabil al gigantului american [VIDEO]

Dupa vaste zvonuri pe marginea unui smartwatch sau a unei bratari inteligente de la Microsoft, compania americana tocmai a confirmat lansarea Microsoft Band. Nimeni nu stia exact cand vom vedea pentru prima oara un gadget purtabil iesit din laboratoarele Microsoft. Raspunsul a venit intai neoficial de la Windows Central, doar ca dupa cateva ore cei de la Microsoft sa confirme printr-o pagina dedicata pe website-ul companiei ca produsul este cat se poate de real. Poarta numele de Microsoft Band. continuă pe Playtech

VIDEO Microsoft a devenit cel mai mare concurent al Apple: a lansat Microsoft Band, un smartwatch pentru toti

Dupa vaste zvonuri pe marginea unui smartwatch sau a uneibratari inteligentede la Microsoft, compania americana tocmai a confirmat lansarea Microsoft Band.

VIDEO DIMA din Lala Band lanseaza primul sau videoclip, CERSESC IUBIRE! Uite cum se tavaleste prin pat cu Iulia Vantur

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza astazi primul videoclip din.

Tidal este primul serviciu de streaming pentru audiofili adevarati

Daca va aflati printre cei care investesc sume fabuloase de bani in echipamente audio, noul serviciu de streaming cu numele de Tidal este pentru voi. De-a lungul anilor s-au dezbatut intens compromisurile de calitate audio pe care le facem atunci cand fugim dupa portabilitate. Numarul foarte mare de servicii de streaming care sunt disponibile tuturor nu au facut decat sa acutizeze aceasta problema. Daca va aflati insa printre cei care se autointituleaza audiofili, viitorul s-ar putea sa sune mult mai [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )