Libnet.ro
UNICEF

11:45

Microsoft si Oracle lucreaza la crearea unui pasaport de vaccinare digital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Microsoft si Oracle lucreaza la crearea unui pasaport de vaccinare digital

Companii majore, organizatii de sanatate si non-profit au anuntat joi dimineata ca lucreaza impreuna pentru a crea un pasaport de vaccinare digital pentru momentul cand persoanele vor fi nevoite sa demonstreze ca s-au vaccinat impotriva coronavirusului, relateaza Business Insider. continuă pe Ziarul Bursa

Microsoft si Oracle lucreaza la crearea unui pasaport de vaccinare digital

Companii majore, organizatii de sanatate si non-profit au anuntat joi dimineata ca lucreaza impreuna pentru a crea un pasaport de vaccinare digital pentru momentul cand persoanele vor fi nevoite sa demonstreze ca s-au vaccinat impotriva coronavirusului, relateaza Business Insider.

Grecia propune crearea unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 unic la nivel UE

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a pledat marti in favoarea crearii unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 valabil la nivelul intregii UE, acti menit relansarii traficului aerian transfrontalier, devastatat de pandemie, relateaza Reuters.

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )