Libnet.ro
UNICEF

14:45

Microsoft profita de Siri in cel mai nou set de reclame anti-Apple [VIDEO]

Playtech Playtech,
Microsoft profita de Siri in cel mai nou set de reclame anti-Apple [VIDEO]

Dupa ce a terminat cu campaniile anti-Google, Microsoft s-a apucat sa indeparteze utilizatorii de iPad printr-o nou reclama cu mesaje de eroare date de Siri. Cu toate ca razboiul dintre Microsoft si Google nu se va incheia prea curand, in timpul liber, gigantul din Redmond se pare ca va incepe un sir de reclame anti-Apple. In particular, aici este vorba de utilizarea iPad-ului ca unealta de lucru in comparatie cu utilizarea unei tablete ASUS VivoTab Smart cu Windows 8 pentru . continuă pe Playtech

Bill Gates isi reia titlul de cel mai bogat om din lume

Bill Gates, co-fondatorul gigantului american Microsoft Corp. , a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim.

Cel mai lung interviu din lume a durat 30 de ore. Ce intrebari a pus jurnalistul

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata , in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale,.

RECORD MONDIAL. Un jurnalist si un scriitor norvegian au realizat cel mai lung interviu din lume.

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit, joi, un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata, in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale, informeaza AFP, citat de Mediafax. Incepand de miercuri dupa-amiaza, scriitorul Hans Olav Lahlum, deosebit de vorbaret si ale carui cunostinte par nelimitate, a raspuns intrebarilor puse de jurnalistul Mads Andersen pe site-ul tabloidului VGTV. Acest .

Brejnev, cel mai iubit rus din secolul trecut, Gorbaciov, cel mai hulit

Peste jumatate din populatia rusa este de parere ca liderul sovietic, Leonid Brejnev, a fost cel mai bun sef de stat din secolul trecut, urmat de creierul revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin, si de.

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Vineri, incepand cu ora 18, Piata Palatului Culturii din Iasi a inceput sa se umple cu oameni care au venit sa fie martori la Forza ZU. Cel mai mare karaoke din.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie.

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie. Adoptarea la Senat pana in vacanta de vara, adop.

Cel mai intunecat secret al presedintelui american John F. Kenedy: L-a admirat pe Hitler.

Intr-o carte publicata de curand in SUA se arata ca fostul presedinte american John F. Kennedy a fost un admirator al nazistilor in tinerete. Notele de calatorie si scrisorile lui John F. Kennedy din timpul unei vizite facute in Germania inainte de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial demonstreaza ca fostul presedinte american a avut o simpatie pentru dictatorul Adolf Hitler, aflat atunci la putere, scrie Daily Mail, citat de Realitatea. net. Fascismul? Cel mai potrivit lucru pentru .

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie, transmite Mediafax.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii ...

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie, informeaza Mediafax. El a mai spus, la Leipzig, ca a discutat cu Crin Antonescu despre faptul ca de saptamana viitoare Comisia de modifcare a Constitutiei trebuie sa inceapa sa lucreze la turatie maxima, astfel incat caldendarul pentru modificarea legii fundamentale sa poata fi respectat. Ponta a prezentat calendarul privind modificarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )