Libnet.ro
UNICEF

13:00

Miele deschide la malul marii al treilea magazin propriu din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miele deschide la malul marii al treilea magazin propriu din Romania

Miele, producatorul de echipamente electrocasnice premium, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Magazinul este amplasat in centrul istoric al Constantei si expune toate categoriile de produse Miele disponibile in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Miele deschide al treilea magazin propriu din Romania la Constanta

Miele, companie care furnizeaza echipamente electrocasnice, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Investitia totala in magazinul de la Constanta s-a ridicat la 120. 000 de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei de Miele.

Dakini Festival, 4 zile si 4 nopti de muzica si relaxare la malul Marii Negre: 100 de DJ, workshopuri, cursuri de yoga si un show aviatic. Care sunt preturile

In perioada 29 iunie-3 iulie, pe plaja de la Tuzla, are loc Dakini Festival, cel mai mare festival necomercial din Europa de Est. Iubitorii de excursii in aer liber, workshopuri de dezvoltare personala si tehnici diverse de meditatie si yoga, cei care asculta muzica psy-trance, chillout si micro vor avea parte de 4 zile si 4 nopti de distractie si relaxare la malul Marii Negre.

Al doilea deces din acest an la malul marii: Un barbat de 55 de ani s-a inecat la Eforie Nord

Eveniment trist la malul marii! Un barbat de 55 de ani s-a inecat in Marea Neagra dupa ce a intrat in apa in dreptul plajei Azur din Eforie Nord. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fata loc.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )