Libnet.ro
UNICEF

20:30

Miercuri, 12 decembrie, Adevarul iti prezinta Lumea teatrului romanesc cartea regretatului actor Dumitru Furdui

Adevărul Adevărul,
Miercuri, 12 decembrie, Adevarul iti prezinta Lumea teatrului romanesc cartea regretatului actor Dumitru Furdui

Titlul Lumea teatrului romanesc amintiri din viata actorului Dumitru Furdui, cunoscut si iubit de publicul spectator in special datorita seriei de filme Brigada Diverse- va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul incepand de miercuri, 12 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 19,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE: Ce se intampla pe 12 decembrie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe data de 12 decembrie va prezenta in Parlament forma finala a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene, care va.

Mostenitorii, spectacol de traditii si datini romanesti, la sala Barbu Stirbei

Miercuri, 12 decembrie, de la ora 10. 00, sala de spectacole Barbu Stirbei va rasuna de cantece, joc si voie-buna. Sute de prichindei din Calarasi vor sustine un spectacol traditional la cea de-a IV- a editie a Festivalului judetean de promovare a datinilor si traditiilor romanesti, Mostenitorii.

Concert caritabil, organizat de Crucea Rosie pentru familii nevoiase

Crucea Rosie Romana-filiala Calarasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului, organizeaza miercuri, 12 decembrie, incepand cu ora 17. 00, in sala de spectacole Barbu Stirbei, un concert caritabil pentru a puncta a 94-a aniversare a filialei calarasene a Crucii Rosii.

Achizitia de locuinte pentru medici, pe ordinea de zi a Consiliului General al Capitalei din 12 decembrie

Achizitia de locuinte pentru medici se afla din nou pe ordinea de zi a Consiliului General al Capitalei, programat pe data de 12 decembrie, asta dupa ce proiectul a fost respins luna trecuta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )