Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihaela Bilic, data afara de la emisiunea Arena bucatarilor: S-a rupt lantul de iubire

Adevărul Adevărul,
Mihaela Bilic, data afara de la emisiunea Arena bucatarilor: S-a rupt lantul de iubire

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a anutat ca din martie nu mai face parte din echipa care se ocupa de emisiunea Arena bucatarilor, fiind data afara fara nicio explicatie. continuă pe Adevărul

Cum scapi de burta, in cel mai scurt timp. Dr. Mihaela Bilic a dezvaluit trucurile simple

Mihaela Bilic vine cu sfaturi de folos pentru cei care se chinuie sa scapa de burtica. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura din nou de un abdomen frumos, mai ales ca in curand vine sezonul cald? Cum sa scapi rapid de burta? Sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic Perioada pandemiei ne-a afectat pe .

Diana Sosoaca nu se lasa. Ce vrea sa faca dupa ce a fost data afara din AUR

Controversa continua! Ce vrea sa faca acum Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR in urma unor evenimente? Care sunt actiunile neintelese ale avocateide unii dintre romani? Ce se intampla acum cu statutul sau in viata controversata pe care a ales-o? Ce face acum Diana Sosoaca? Senatoarea Diana Sosoaca a marcat in .

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )