Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mihaela Buzarnescu produce socul zilei la Doha. Ce zi pentru romance, la Qatar Open

Antena3 Antena3,
Mihaela Buzarnescu produce socul zilei la Doha. Ce zi pentru romance, la Qatar Open

Mihaela Buzarnescu a reusit marea surpriza la Qatar Open, eliminand-o pe Jelena Ostapenko, cap de serie nr. 6, in doua seturi. Este prima victorie impotriva unei jucatoare din TOP 10 reusita de Mihaela. continuă pe Antena3

Zi fabuloasa pentru romance la Doha cu patru victorii din patru meciuri: Mihaela Buzarnescu produce marea surpriza si o bate pe Jelena Ostapenko

Tenisul romanesc trece printr-o perioada extrem de buna! Ultima dovada - meciurile de miercuri din turul doi al turneului de la Doha in care romancele au reusit 4 victorii din 4 meciuri, dintre care unele la.

Rezultat urias! Mihaela Buzarnescu o invinge pe Jelena Ostapenko si avem patru romance in optimi la Doha!

In turul al doilea de la Doha, Mihaela Buzarnescu a invins-o categoric pe Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3 si s-a calificat in optimile de finala.

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Jelena Ostapenko in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora.

Victorie istorica pentru Mihaela Buzarnescu, in turneul de la Doha

Mihaela Buzarnescu, numarul 43 mondial, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii totale de 3. 000 de dolari. Mihaela Buzarnescu a trecut in primul tur de sportiva ucraineana Lesia.

WTA Doha: Zi plina pentru fetele noastre - Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu vor evolua miercuri

Zi incarcata pentru tenisul romanesc la Doha: patru jucatoare din tara noastra urmand sa evolueze in turul doi al turneului de categorie Premier 5: Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu.

Mihaela Buzarnescu, in optimi la dublu, la Doha

Perechea Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet Romania/Franta) a acces, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari. Mihaela.

Mihaela Buzarnescu, in optimi la dublu, la Doha

Perechea Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet Romania/Franta) a invins perechea Alicja Rosolska/Abigail Spears Polonia/SUA), scor 2-6, 6-4, 10-6, dupa o ora si 24 de minute de joc, relateaza News. ro. Astfel, Buzarnescu si Cornet s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Revenire spectaculoasa si victorie pentru Mihaela Buzarnescu la Doha. A intors un meci care parea pierdut

Mihaela Buzarnescu continua seria rezultatelor foarte bune si a reusit sa se califice in turul secund al turneului de la Doha.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu, victorie cu Lesia Tsurenko - Duel in turul doi cu Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 43 WTA) a avansat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha Qatar Total Open), dupa ce a invins-o pe Lesia Tsurenko Ucraina - 40 WTA). Partida a fost una echilibrata, cu destule erori de ambele parti si cu o revenire superba a Mihaelei in primul set: de la 1-5 la 7-5. Cu dificultati in a inchide disputa, Buzarnescu a fructificat pana la urma a sasea minge de meci 7-5, 6-4).

HALEP - MARAKORVA LIVE TEXT: Zi cruciala la Doha! Patru romance viseaza la optimi

MAKAROVA - HALEP LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. SIMONA HALEP intra azi in concurs la Doha, urmand sa o intalneasca pe Ekaterina Makarova in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 14:00 si este LIVE VIDEO pe DigiSport.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )