Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea n finala de dublu de la San Jose

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea n finala de dublu de la San Jose

Perechea Mihaela Buzarnescu/Heather Watson Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 2, a ratat, noaptea trecuta, calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la San Jose, cu premii de aproape 800. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Declaratie emotionanta a Mihaelei Buzarnescu, dupa calificarea in finala turneului de la San Jose

Mihaela Buzarnescu este in fata celei mai mari performante din cariera ei, urmand sa joace finala turneului de la San Jose.

inca o performanta fantastica pentru Mihaela Buzarnescu: s-a calificat in semifinale la San Jose

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

Buzarnescu ajunge in semifinale la San Jose. La doua victorii de top 20 WTA

O noua saptamana foarte buna pentru Mihaela Buzarnescu, jucatoare calificata vineri noaptea in semifinalele turneului WTA de la San Jose.

CE Gimnastica: Echipa feminina a Romniei a ratat calificarea n finala

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei, compusa din Denisa Golgota, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob si Nica Ivanus, s-a clasat pe locul 12 in concursul de calificare al Campionatelor Europene 2018 de la Glasgow si a ratat calificarea in finala competitiei pe echipe.

Buzarnescu s-a calificat in finala de la San Jose

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, sambata noapte, calificarea in finala turneului WTA de la San Jose, California.

Mihaela Buzarnescu, victorie uriasa. Romanca s-a calificat in finala turneului WTA de la San Jose

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a dispus in trei seturi de.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, n finala de la San Jose - A revenit de la 0-1 la seturi cu Elise Mertens

Mihaela Buzarnescu continua sa uimeasca prin evolutiile ei in circuitul WTA, jucatoarea noastra reusind sa se califice in finala turneului de la San Jose. Condusa cu 1-0 la seturi de Elise Mertens 4-6), Miki a reusit sa revina si sa le castige pe urmatoarele doua 6-3, 6-1).

Buzarnescu, de neoprit! inca o victorie in trei seturi la San Jose pentru Mihaela, care s-a calificat in sferturi

Mihaela Buzarnecu este in sferturile de finala ale turneului de la San Jose. Ea a trecut in trei seturi de americanca Anisimova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )