Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din. continuă pe Antena3

CUTREMUR la PRO TV! Mihaela Radulescu paraseste Romanii au talent! Anunt de ULTIMA ORA

Mihaela Radulescu paraseste juriul Romanii au talent. Vedeta a anuntat, vineri seara, ca nu va mai continua colaborarea din motive personale. Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand.

Mihaela Radulescu pleaca de la Romanii au talent. Se mai intoarce in tara?

Mihaela Radulescu a anuntat ca renunta la colaborarea cu Pro TV ca membru al juriului emisiunii Romanii au talent. Iata ce mesaj de adio a transmis.

Mihaela Radulescu nu va mai fi in juriul Romanii au talent: mesajul transmis de vedeta

Mihaela Radulescu a anuntat ca retrage din proiectul Romanii au talent, de la Pro TV, show in care a facut parte din juriul timp de trei sezoane.

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, relateazaDigi24. Demisia vine dupa ce Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP si Corpului de control al Ministerului Sanatatii sa realizeze un control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a verifica modul in care au fost utilizate fondurile alocate de minister.

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, scrie Hotnews.

UPDATE Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia /Spitalul Universitar: Era director financiar interimar. Activitatea va nceta dupa preaviz

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, relateazaDigi24. Reprezentantii Spitalului de Urgenta din Bucuresti precizeaza ca directorul financiar a fost de fapt interimar pe aceasta functie, iar incetarea activitatii se va produce dupa expirarea perioadei legale de preaviz, relateaza Mediafax.

MITING DIASPORA. Anunt de ultima ora in privinta protestului diasporei

Iesenii care sustin protestul diasporei au format o coloana de 50 de masini care a plecat vineri dimineata din Piata Unirii din municipiu spre Piata Victoriei din Bucuresti, manifestantii fiind.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora: Nicio pensie nu va scadea. 15 ani, durata minima de contributii

Lia Olguta Vasilescu a venit cu noi precizari despre noua lege a pensiei. Ministrul muncii a spus ca 15 ani este durata minima de contributii. Stire in curs de actualizare .

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat, miercuri, demisia. Demisia vine dupa ce Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP si Corpului de control al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )