Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Radulescu, o diva fara inhibitii, la 49 de ani FOTO. Mai are doar un an pana la schimbarea prefixului, dar timpul este tot bland cu ea

Antena3 Antena3,
Mihaela Radulescu, o diva fara inhibitii, la 49 de ani FOTO. Mai are doar un an pana la schimbarea prefixului, dar timpul este tot bland cu ea

Nu ca ar fi avut vreodata! Dar parca astazi, de ziua ei, cand toate ii merg din plin si se bucura de armonia din viata ei, are un motiv in plus s-o si arate. Mihaela Radulescumai are doar un. continuă pe Antena3

Mihaela Radulescu, topless la plaja la 49 de ani! Iubitul a pozat-o asa

Mihaela Radulescu implineste astazi 49 de ani. Vedeta s-a lasat pozata de iubitul ei intr-o ipostaza extrem de sexy. Vedeta face topless la plaja si nu ascunde deloc acest lucru. Aprecierile fanilor nu au.

SEMN CUMPLIT? O vaca s-a nascut in judetul Neamt fara ochi si fara coada! Ce PREVESTESTE (FOTO)

O vaca s-a nascut in judetul Neamt fara ochi si fara coada!Proprietarul animalului nu s-a gandit la un semn divin si a gasit imediat o explicatie stiintifica: totul are legatura cu genetica.

Stirea trista a momentului: E iar DOLIU! A MURIT la 23 de ani! (FOTO)

Este din nou doliu in lumea muzicii. Un cantaret de doar 23 de ani a murit. Rapperul Incognito a fost injunghiar mortal pe o strada din Londra. Alte doua persoane au fost ranite in urma acestui.

DRAMA din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani! (FOTO)

Au trecut 29 de ani din ziua in care aceasta fotografie a fost gasita intr-o parcare si nimeni n-a reusit sa-i dezlege misterul. in dimineata zilei de 20 septembrie 1998, Tara Leigh Calico se plimba cu.

Doliu in lumea sportului: Si-a dedicat intreaga viata acestui domeniu. in ultimii ani... (FOTO)

Lumea sportului este in doliu. Profesorul Gheorghe Popa, fost fotbalist la nivelul Diviziei C, voleibalist la nivelul Diviziei B, gimnast si arbitru de gimnastica, a murit la 83 de ani, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )