Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mihaela Radulescu a luat foc. Ce a enervat-o teribil pe vedeta de la Pro TV

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu a luat foc. Ce a enervat-o teribil pe vedeta de la Pro TV

Mihaela Radulescu este o mama responsabila si face totul ca fiul ei sa aiba parte de o educatie buna, chiar daca asta inseamna sa scoata din buzunar sute de mii de dolari. De asemenea, desi adolescentul are varsta la care se poate apara singur, precum orice mama, vedeta PRO TV intervine si atunci cand acesta . continuă pe Playtech

Mihaela Radulescu, surpriza colosala in Monaco. Ce a gasit la usa: Deschid si lesin

Mihaela Radulescu a fost surprinsa de ultimul colet primit. Aceasta a avut parte de o surpriza uriasa din partea unor oameni dragi care stiu mereu cum sa ii atinga sufletul, mai cu seama cand sarbatorile de iarna bat la usa. Ce a primit celebra prezentatoare de la Ferma? Mihaela Radulescu, colet surpriza din partea unor .

O masina a luat foc in mers, in Capitala. Traficul a fost blocat

Traficul a fost blocat in aceasta dupa amiaza in Capitala, pe una dintre cele mai circulate artere, dupa ce un autoturism a luat foc in mers.

EXCLUSIV Ce despagubiri colosale vrea Pepe de la sotia care l-a inselat. Raluca Pastrama a luat foc, imediat: Nu exista judecata tiganeasca!

Surpriza! Pepe s-ar pregati, conform apropiatilor sai, sa repete povestea de la finalul mariajului sau cu Oana Zavoranu, cand si-a dat in judecata fosta sotie si i-a cerut daune morale de 100. 000 de lei, in martie 2011. La vremea respectiva, banii ar fi urmat sa acopere prejudiciile create in urma unor vorbe grele aruncate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )