Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Radulescu provoaca internautii. Ce a spus vedeta despre homosexuali

România Liberă România Liberă,
Mihaela Radulescu provoaca internautii. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Mihaela Radulescu, jurata emisiunii Romanii au talent a scris, pe blogul ei, ca minoritatea homosexuala incalca drepturile majoritatii la moralitate si ca majoritatea nu se poate exprima liber impotriva lor, pentru ca trebuie sa respecte corectitudinea politica. continuă pe România Liberă

Mihaela Radulescu, despre aparitia condamnatului de la Romanii au talent: Regret ca m-am pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat

Mihaela Radulescu 45 de ani) a reactionat pe Facebook dupa prezenta in emisiunea Romanii au talent a unui condamnat care nu a recunoscut ca este complice la un asasinat. Vedeta a scris ca regreta aparitia acestuia in show si ca nici ea nu ii va ierta un astfel de pacat.

Democrata si toleranta Mihaela Radulescu, delir homofob: de ce a atacat in mod tendentios comunitatea homosexualilor

Dupa ce a starnit comentarii acide in urma unui episod de la Romanii au talent, Mihaela Radulescu 45 de ani) a devenit tinta comunitatii gay, dupa un articol in care si-a exprimat libertatea de opinie. Dupa o perioada de absenta din ochii publicului, vedeta incearca sa socheze si sa devina purtatoare de cuvant pentru un segment de persoane care traiesc revolta fata de comunitatea LGBT in mod tacit.

Mihaela Radulescu, despre concurentul inchis pentru crima: Regret ca m-a pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat

Mihaela Radulescu, a reactionat vineri pe pagina personala de Facebook dupa ce Pro Tv a anuntat, joi, ca a decis sa il elimine din concurs pe pictorul povestitor, Andrei Grigoiu, inchis 16 ani pentru.

Ce spune Mihaela Radulescu despre concurentul eliminat de la Romanii au talent

Mihaela Radulescu a postat, vineri, pe pagina ei de Facebook, un mesaj cu privire la eliminarea din show-ul Romanii au talent a unui concurent care a fost condamnat pentru complicitate la crima.

Mihaela Radulescu, acuzata de ipocrizie pe doua fronturi

Am trait-o si pe asta: Mihaela Radulescu scrie un text populisto-homofob si e pusa in banca ei de comentatori Adevarul, conservatori homofobi care cred ca pozitia ei este ipocrita pentru ca nu mai e domnisoara.

Mihaela Radulescu a lansat un atacdur la adresa personelorgay:Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza

Mihaela Radulescu a lansat un atac dur la adresa homosexualilor. intr-un text, publicat pe blogul personal la vedetei, aceasta scrie ca, din cauza corectitutinii politice si a depturilor minoritatilor sexuale, normalitatea pierde teren in fata ciudatenilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )