Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mihaela Radulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Mihaelaa Radulescu este una dintre cele mai apreciate prezente din showbiz-ul autohton. Aceasta este apreciata pentru activitatea sa, dar si pentru felul in care arata la cei 50 de ani. Chiar daca nu a mai aparut de ceva timp pe micul ecran, se pare ca diva revine pe sticla. Aceasta a semnat din nou cu . continuă pe Playtech

Mihaela Radulescu revine! Cu ce televiziune a semnat si ce show va prezenta vedeta

Vesti bune pentru fanii Mihaelei Radulescu! Vedeta a anuntat ca revine in televiziune cu forte proaspete. Aceasta va fi, pentru al doilea an la rand, gazda show-ului Ferma, unde va fi alaturi de concurenti poate in cea mai dificila incercare pe care au avut-o pana la acest moment. Alaturi de ea va fi Cristian Bozgan, specialistul in supravietuire care ii va invata pe competitori cum sa se descurce cu toate provocarile primite.

Mihaela Radulescu, corp de Regina Fitness, la 51 de ani

Mihaela Radulescu a implinit 51 de ani, dar a reusit sa isi pastreze forma fizica de invidiat. S-a fotografiat in costum de baie si a postat imaginile pe retelele de socializare, iar corpul ei perfect lucrat te duce instant cu gandul la o Regina Fitness.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )