Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Radulescu, tinuta de milioane in finala Ferma 2020. Cate mii de lei a costat rochia verde

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, tinuta de milioane in finala Ferma 2020. Cate mii de lei a costat rochia verde

Mihaela Radulescu a fost aparitia serii! Ferma 2020 oraseni vs. sateni a incheiat in seara trecuta inca un capitol. Finala a fost de milioane, la fel si rochia purtata de celebra prezentatoare. Cat a costat vestimentatia brunetei purtata in cea mai speciala seara? Cat a costat rochia din Finala emisiunii Ferma 2020 purtata de Mihaela . continuă pe Playtech

Mihaela Radulescu, despartita de Felix Baumgartner: Fara barbat. Este o perioada grea pentru mine

Mihaela Radulescu, una din cele mai iubite prezentatoare TV, a avut recent parte de un pictorial intersant. Diva a anuntat acest lucru pe Facebook, iar fanii au fost incantati de ceea ce au vazut. Printre pictoriale, Mihaela Radulescu a decis sa dea cartile pe fata referitor la relatia ei cu Felix Baumgartner. imi traiesc libertatea .

Dovada clara ca Mihaela Radulescu si Felix nu s-au despartit. Ce a facut el chiar aseara

In decembrie 2014, despre Mihaela Radulescu se scria ca a pus ochii pe Felix Baumgartner, la care visa de aproape un an. Desi zborul pana la inima lui a durat, prezentatoarea TV l-a prins in mrejele sale, iar in decembrie 2014 posta mandra pe contul ei de Instagram o imagine in care aparea imbracata in .

Mihaela Radulescu, secrete din relatia cu Felix Baumgartner: Am stat foarte mult despartiti Este o perioada grea pentru mine din punctul asta de vedere

Povestea de dragoste dintre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner a fost mereu sub lupa, asa cum vedeta de televiziune nu s-a rusinat niciodata sa recunoasca. Chiar Mihaela a marturisit, in mai multe.

Cine a castigat Ferma 2020. Surpriza foarte mare la Pro TV

S-a aflat cine a castigat emisiunea Ferma, chiar daca finala show-ului TV va avea loc in seara asta. Este surpriza foarte mare la Pro TV. Finala Ferma va avea loc in aceasta seara, dar deja se vorbeste despre cine ar fi marele invingator al show-ului. Surpriza mare la PRO TV. Cine este finalistul Ferma S-a .

Cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru sa castige Ferma 2020

S-a aflat cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru sa castige Ferma 2020. Augustin Viziru este marele castigator al Ferma, show difuzat de PRO TV, precum si al premiului de 50. 000 de euro. De asemenea, finala difuzata joi seara a fost momentul destainuirilor cutremuratoare. Dupa ce a pus mana pe trofeu, actorul a povestit .

Ce va face Augustin Viziru, castigatorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atat de sincer

Cel de-al cincilea sezon Ferma s-a incheiat joi seara, 3 decembrie. Augustin Viziru, castigatorul Ferma 2020: Oraseni vs. Sateni, a dezvaluit ce va face cu premiul de 50. 000 de euro, spre surprinderea tuturor. Augustin Viziru, cel de-al cincilea castigator Ferma Joi seara, telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura finala show-ului Ferma 2020. Oraseni vs.

Anna Lesko, mesaj manifest dupa Ferma 2020. Artista i-a emotionat pe multi

Anna Lesko a transmis un mesaj manifest dupa emisiunea Ferma 2020. Cantareata i-a emotionat astfel pe multi. Anna Lesko a fost eliminata de la show-ul Ferma. Oraseni vs Sateni dupa un duel cu Elena Chiriac. Astfel, cantareata a spus adevarul despre show-ul de la Pro TV. Anna Lesko a ramas cu un gust amar dupa .

Anna Lesko, ultima eliminata inainte de marea finala de la Ferma. Cine sunt cei 4 finalisti care se lupta pentru 50.000 de euro

Anna Lesko a fost eliminata de la Ferma, in cel mai important duel inainte de marea finala. Decizia celorlalti concurenti participanti la acest concurs a facut ca cele doua dueliste din semifinala sa fie Anna Lesko si Elena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )