Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mihai Albu, cea mai sincera declaratie dupa divortul de Iulia Albu

Antena3 Antena3,
Mihai Albu, cea mai sincera declaratie dupa divortul de Iulia Albu

Mihai Albu a declarat, intr-un interviu pentru libertatea. ro, ca nu exclude varianta de a se recasatori in momentul in care isi va gasi sufletul pereche. Divortat de ani buni de Iulia. continuă pe Antena3

Femeile frumoase si inteligente primesc si cadouri. O fosta agenta SRI, candidatul la CSM cu cea mai impresionanta declaratie de avere (VIDEO)

Explicatii socante ale unei candidate la Consiliul Superior al Magistraturii! Vorbim despre magistratul Lavinia Nicoleta Cotofana de la Judecatoria Arad. Tanara a inscris in declaratia de avere.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Fosta agenta SRI, candidat la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri

Judecatorul Lavinia Nicoleta Cotofanaa fost timp de 11 ani ofiter SRI, dupacare a intrat in magistratura, iar acum candideazapentru un loc in CSM. Ea are o declaratie de avere.

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Designerul bistritean Tina Olari o imbraca pe cea mai frumoasa chinezoaica la Miss Global

Designerul bistritean Tina Olari pare sa aiba lipici la frumusetile lumii. Dupa ce a imbracat-o pe bistriteanca Loredana Salanta, care in 2010 a castigat Miss Top of The World, si pe Mireia Lalaguna, din Spania, care a castigat Miss World, creatoarea de moda ii va realiza tinutele si reprezentantei Chinei la Miss Global.

Cea mai sexy sportiva de la Jocurile Olimpice de la Rio: Este singura atleta din Rusia careia i s-a permis sa concureze (FOTO)

Darya Klishina este singura sportiva din Rusia careia Comitetul International Olimpic i-a permis sa participe in problemele de atletism, dupa ce intregul lot olimpic rus de atletism a fost exclus de la.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

Cea mai simpla reteta de rosii umplute cu carne de curcan

Cel mai bun preparat cu care ii poti da gata pe cei dragi la inceputul acestei saptamani este rosii umplute cu carne de curcan. Nu ne saturam de gustul si aroma lor de fiecare data, si nimic nu mai ramane in farfurie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )