Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E bomba mondena a anului! Cei doi au confirmat relatia!

B1 B1,
Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E bomba mondena a anului! Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul. continuă pe B1

Andreea A NASCUT! Mihai Bendeac este CEL MAI FERICIT! VESTEA CEA MARE a venit

Andreea Vasile, fosta mare iubire a lui Mihai Bendeac, a devenit mamica! LACRIMI AMARE iN TEATRUL ROMANESC! BIETUL FLORIN PIERSIC! FIUL SAU A FACUT ANUNTUL SOCANT Fosta concurenta a emisiunii Big.

Doua mari vedete au preferat sa mearga in secret la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Cine sunt si de ce s-au ascuns

Mihai Constantinescu s-a stins din viata pe 29 octombrie, dupa 5 luni de agonie. Disparitia lui a lasat in urma multa durere, a starpit o parte din copilaria multora, iar numerosi colegi de breasla au mers sa isi ia ramas bun de la el, la priveghi. Unii dintre ei au preferat sa mearga, insa, in .

Atentie! 5 din 10 romani sufera de BOALA care l-a omorat pe Mihai Constantinescu. Care sunt SIMPTOMELE pe care trebuie sa le recunosti

Mihai Constatinescu a suferit un stop cardio-respirator si i-a fost fatal. in lumina acestei crunte realitati explicam ce este un stop-cardiorespirator si cum il poti recunoaste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )