Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

B1 B1,
Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viata lui. intrebat, intr-un interviu acordat viva. ro, despre noul emisiune iUmor, actorul a afirmat ca. continuă pe B1

Cuplul anului in Showbiz: Mihai Bendeac si cea mai provocatoare vedeta a momentului! (FOTO)

Christina ICH a ajuns mare vedeta pe Internet datorita filmuletelor in care parodiaza lumea buna a Capitalei si nu numai si se afla pe lista femeilor care il doresc pe Mihai Bendeac, dupa ce i-a fost.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Cea mai calda luna din ultimii 60 de ani: Ce transmit meteorologii pentru urmatoarele zile

Meteorologii au sustinut ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. De asemenea, specialistii au anuntat ca vineri si sambata vor fi din nou temperaturi cu 10 grade Celsius.

Noi curse aeriene sunt anuntate, din vara, de la Iasi. Cu cat a crescut traficul prin cea mai mare aerogara din Moldova

Oficialii aerogarii iesene au prezentat cea mai recenta analiza de trafic, prilej cu care au anuntat si noile destinatii ale unuia dintre operatorii low-cost.

Urmeaza cea mai calduroasa vara dupa 1981. Preturile ar putea creste din cauza secetei

Ne asteapta cea mai calduroasa vada din ultimii 37 de ani, arata o prognoza ingrijoratoare a meteorologilor pe intervalul mai-iulie, care le da fiori mai ales fermierilor. Alimentele s-ar putea scumpi dupa.

EXATLON: GIANI KIRITA a primit o NOUA LOVITURA sfasietoare: Cea mai trista zi din VIATA MEA

Giani Kirita a marturisit cum a aflat ca echipa sa de suflet, FC Dinamo Bucuresti, nu s-a putut califica in play-off. Dinamovistul a participat la o emisiune de televiziune si a fost departe de tara in momen.

Schimbare complet neasteptata! Mihai Bendeac, inlocuit la iUmor! Cine i-a luat locul (FOTO)

Vlad Grigorescu a avut ocazia sa testeze si scaunul de jurat, intr-una dintre editii. Castigatorul primului sezon iUmor si prezentator alaturi de Serban Copot i-a luat locul lui Mihai Bendeac,.

STUPOARE in showbiz! De cand dureaza RELATIA lui Mihai Bendeac cu Delia Matache

Pe Mihai Bendeac si Delia Matache ii leaga o solida relatie de prietenie, motiv pentru care cei doi au obiceiul sa se mai tachineze. De curand, actorul a publicat o imagine cu artista, la care a atasat .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )