Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Bendeac si Sore, iMPREUNA! Este BOMBA ANULUI in showbiz!

B1 B1,
Mihai Bendeac si Sore, iMPREUNA! Este BOMBA ANULUI in showbiz!

Asta da bomba! Putini stiu ca Mihai Bendeac a format un cuplu cu Sore! Cei doi au fost impreuna putin timp, dupa care au pus punct relatiei. Doar cateva luni a durat relatia celor doi, dupa car. continuă pe B1

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii publicand o fotografie in care apare alaturi de colega sa de platou, Delia Matache, in dreptul careia a scris un mesaj emotionant. Pe langa.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, postand un mesaj extrem de emotionant pentru parintii sai, care au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca a fost si este un fiu-problema, insa.

Medicii CONFIRMA: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. in maximum trei ani fac copii! Evident, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )