Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Boldijar este noul director general al concernului Bosch in Romania si Bulgaria

Hotnews Hotnews,
 Mihai Boldijar este noul director general al concernului Bosch in Romania si Bulgaria

Filiala romaneasca a concernului german Bosch are de la inceputul acestui an un nou director general, in persoana lui Mihai Boldijar 53 de ani) care o inlocuieste pe Brigitte Eble. Boldijar lucreaza din 1995 la Bosch, unde a detinut mai multe pozitii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. Brigitte Eble a condus timp de 17 ani filiala romaneasca, iar acum se pensioneaza. continuă pe Hotnews

Mihai Boldijar a fost numit director general Bosch in Romania si Bulgaria

Mihai Boldijar a fost numit, la inceputul acestui an, director general al companiei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german Bosch in Romania si Bulgaria, inlocuind-o in aceasta pozitie pe Brigitte Eble, care a iesit la pensie.

Noul director Bosch in Romania si Bulgaria: Romania devine un loc din ce in ce mai important pentru grupul Bosch

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch,unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie si servicii, are un nou director general: Mihai Boldijar 53 de ani). Acesta va reprezenta compania germana in Romania si Bulgaria.

GSK Romania are un nou director general

Compania farmaceutica GSK Romania va avea din 1 aprilie un nou director general, Barbarei Cygler, care il va inlocui pe Pascal Prigent, numit vicepresedinte Vaccines Commercial Strategy al GSK US Pharmaceuticals.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )