Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihai Chirica a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi: Voi contesta la partid aceasta decizie

B1 B1,
Mihai Chirica a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi: Voi contesta la partid aceasta decizie

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi. Decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv Judetean al filialei, iar Chirica a. continuă pe B1

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi: Am aflat ca ar exista nu stiu ce hartie venita de la Bucuresti, in care se arata ca nu am dreptul sa ocup nicio functie

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost inlocuit, sambata, din functia de presedinte executiv al PSD Iasi, printr-o decizie a Comitetului Executiv Judetean al filialei.

Mihai Chirica, inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost inlocuit din functiade presedinte executiv al PSD Iasi, printr-o decizie a ComitetuluiExecutiv Judetean al filialei, edilul precizand ca a aflat ca ar exista o 'hartie venita de la Bucuresti' in care se arata ca nu are dreptul saocupe nicio functie in organizatie, scrie News. ro. Chirica a declarat ca va contesta decizia.

Mihai Chirica, inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi, printr-o decizie a Comitetului Executiv Judetean al filialei, edilul precizand ca a aflat ca ar exista o hartie venita de la Bucuresti in care se arata ca nu are dreptul sa ocupe nicio functie in organizatie. Chirica a declarat ca va contesta decizia.

Mihai Morar a fost inlocuit la Rai da Buni. Am concediat toata echipa de productie! - VIDEO

Telespectatorii Antena Stars au avut parte de o mica surpriza, joi seara, cand au observat ca Mihai Morar a fost inlocuit la emisiunea Rai da buni.Mi-am concediat absolut toata.

Grindeanu are anumite semne de intrebare legate raportul lui TudorelToader, dar afirma ca, indiferent de concluzii, Augustin Lazar si LauraCodruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca are anumite semne deintrebare privind modul in care a fost prezentat raportul de evaluare asefilor de parchete, precizand ca important este ca institutiile vizatesa fi realizat ca au gresit si ca si-au depasit atributiile. SefulExecutivului a spus ca indiferent care ar fi fost rezultatul evaluarii,Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati dinfunctii, potrivit news. ro.

Grindeanu: Am semne de intrebare legate de prezentarea raportului de evaluare al lui Toader. Indiferent de rezultatele evaluarii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca are anumite semne de intrebare privind modul in care a fost prezentat raportul de evaluare a sefilor de parchete, precizand ca important este ca institutiile vizate sa fi realizat ca au gresit si ca si-au depasit atributiile. Grindeanu a precizat ca indiferent care ar fi fost rezultatul evaluarii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii, potrivit News. ro.

Fost director din Ministerul Justitiei: Am dat aviz negativ pentru Gala Bute, HG nu era legala, dar ministrul a semnat

Un fost director din Ministerul Justitiei, jurist de profesie, a spus joi, la Antena 3, ca ea a avizat negativ Gala Bute, apreciind ca ”hotararea de guvern nu este legala”, insa ministrul de.

A fost inlocuit cel mai longeviv director din TVR. Irina Radu, presedintele Televiziunii Romane, i-a luat locul lui Romeo Couti

Romeo Couti, directorul postului regional TVR Cluj de circa 15 ani, si-a pierdut functia. Toate mandatele de sefi in TVR au expirat pe 31 martie, iar presedintele-director general al postului public de televiziune, Irina Radu, a desemnat conduceri interimare pana la organizarea concursurilor pe post.

Mihai Leu va fi propus ca presedinte de onoare al Federatiei Romane de Box

Fostul campion mondial Mihai Leu va fi propus ca presedinte de onoare al Federatiei Romane de Box, cu prilejul Adunarii Generale a forului national din data de 21 aprilie, a anuntat secretarul general al FR de.

Ministerul Energiei se razgandeste si nu-l mai schimba din functia de administrator la Rompetrol Rafinare pe Marius Mitrus, fost ofiter SRI

Ministerul Energiei respinge revocarea lui Marius Mitrus din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Rompetrol Rafinare, se arata intr-o scrisoare a ministrului Toma Petcu, transmisa BVB. Decizia ministerului a fost luata in contextul in care pe ordinea de zi a sedintei AGA din 13 aprilie 2017 se afla revocarea lui Mitrus si inlocuirea lui cu Laurentiu-Dan Tudor, candidatura sustinuta chiar de Ministerul Energiei, din calitatea sa de actionar. Marius Mitrus, fost ofiter SRI, ocupa functia de administrator la Rompetrol Rafinare din aprilie 2016, la propunerea Ministerului Energiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )