Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Chirica, mesaj dur pentru PSD: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?

Antena3 Antena3,
Mihai Chirica, mesaj dur pentru PSD: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a transmis un mesaj dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Chirica a fost exclus recent din partid impreuna cu alti doi membri din fialiala ieseana. Dragi prieteni socia. continuă pe Antena3

Mihai Chirica contesta excluderea din PSD si da in judecata partidul

Mihai Chirica va contesta in instanta excluderea din PSD. Primarul Iasiului spune ca va sesiza, mai intai, comisia de integritate din interiorul PSD. Forul este condus de Florin Iordache si nu are mari sperante.

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Victor Ponta: Naivul patologic va va raspunde

Liviu Plesoianu i-a transmis un mesaj dur fostului premier Victor Ponta, dupa ce fostul premier l-a numit naiv patologic, care s-a lasat folosit de Liviu Dragnea. Vad ca INSISTati, domnule Ponta. Ati.

Primarul Mihai Chirica, proaspat exclus din PSD, despre situatia din partid: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?

Edilul Iasiului, Mihai Chirica, a transmis un mesaj dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Chirica a fost exclus recent din partid impreuna cu alti doi membri din fialiala ieseana.

Mihai Chirica: Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea? Ceausescu a facut si cateva lucruri bune..

Primarul Iasului, Mihai Chirica, proaspat exclus din PSD, s-a lansat intr-o serie dura de critici la adresa lui Liviu Dragnea si felului in care aceste face politica de la venirea in fruntea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )