Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Mihai Chirica: Nu e nevoie de un miting al PSD. Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului

B1 B1,
Mihai Chirica: Nu e nevoie de un miting al PSD. Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului

Primarul Iasiului Mihai Chirica a declarat marti ca nu este nevoie ca PSD sa organizeze un miting si ca partidul trebuie sa il indeparteze de la conducere pe Liviu Dragnea. intrebat,. continuă pe B1

Nu consider necesar un miting PSD

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat ca nu e nevoie de un miting al PSD, argumentand ca nu exista inca o definitie a statului paralel, potrivit unei surse din presa.

Tudose va fi plecat in Serbia in ziua marelui miting PSD

Premierul Mihai Tudose va fi in Serbia in perioada 8-9 decembrie, atunci cand PSD a programat marele miting de sustinere a lui Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Surse: Liviu Dragnea i-a chemat duminica seara pe liderii din teritoriu ai PSD pentru a discuta despre un mare miting

Presedintele PDS, Liviu Dragnea, i-a invitat duminica seara pe mai multi lideri locali ai partidului la discutii despre organizarea unui mare miting, potrivit unor surse din partid. Unii lideri au dat curs invitatiei liderului PSD, altii au declinat participarea la discutii, potrivit acelorasi surse.

Regele Mihai a murit. Liviu Dragnea: Lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti

Regele Mihai a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj emotionant la aflarea vestii ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Sunt profund intristat de.

Dragnea si Tudose, intalnire de GRAD ZERO la Vila Lac

Intalnire de urgenta intre premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea. intrevederea are loc in contextul tensiunilor din PSD. Potrivit unor surse politice, cei doi discuta.

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri in comun cu nea Nicu Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile unor social-democrati la decizia liderilor partidului de a organiza un miting impotriva asa-zisului stat.

Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting - reactia deputatului PSD Adrian Solomon despre marele miting PSD

Deputatul PSD Adrian Solomon Vaslui) s-a aratat neincrezator fata de solutia unui mare miting PSD impotriva statului paralel. Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting, a declarat luni Solomon cand a fost intrebat de ziaristi care va fi contributia sa la mitingul organizat de partidul de guvernamant.

Miting PSD, sambata, la Alexandria

Social-democratii teleormaneni organizeaza sambata, 9 decembrie, un miting la Alexandria. Manifestarea va avea loc in paralel cu miscari similare care se vor desfasura in alte orase din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )