Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat de procurori in dosarul privind protestul din 10 august

Antena3 Antena3,
Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat de procurori in dosarul privind protestul din 10 august

Secretarul de stat in MAI, Dan Mihai Chirica, pus sub acuzare de procurori in dosarul privind protestul din 10 august, a ajuns, miercuri dimineata la Parchetul General. Chirica este acuzat ca a sustinut. continuă pe Antena3

Dan Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat in dosarul violentelor de la protestul diasporei

Secretarul de stat Dan Mihai Chirica a mers marti dimineata, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul violentelor de la protestul diasporei. Acesta a stat la Parchet aproximativ 20 de minute, dupa care a plecat fara a discuta cu presa.

Secretarul de stat Mihai Dan Chirica din MAI, la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Mihai Dan Chirica, secretar de stat in MAI, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul protestului din 10 august, in care acesta a fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu si participatie improprie la purtare abuziva.

Dan Mihai Chirica, pus sub urmarire in dosarul violentelor din 10 august, mutat din functie

Comisarul sef de politie Dan Mihai Chirica, secretar de stat pentru relatia cu institutiile prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost mutat din functie dupa ce a fost pus sub urmarire de procuroriin dosarul privind protestul din 10 august.

Audiere in dosarul privind protestul din 10 august: Secretar de stat in Ministerul de Interne, chemat sa dea declaratii in calitate de suspect

Dan Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. Chirica are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )