Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mihai Chirica spune ca va urma un val de demisii din PSD: Dect sa ne pierdem vremea cu Dragnea, mai bine i luam bilet spre Costa Rica

Hotnews Hotnews,
 Mihai Chirica spune ca va urma un val de demisii din PSD: Dect sa ne pierdem vremea cu Dragnea, mai bine i luam bilet spre Costa Rica

Mihai Chirica, primarul Iasiului, considera ca PSD se va confrunta cu un val de plecari ale nemultumitilor, fapt care va distruge suprematia lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Mihai Chirica spune ca va urma un val de demisii din PSD: Suprematia lui Dragnea va fi distrusa. Fara Parlament e ca roata fara spita

Mihai Chirica, primarul Iasiului, considera ca PSD se va confrunta cu un val de plecari ale nemultumitilor, fapt care va distruge suprematia lui Liviu Dragnea.

Plecarile din PSD continua. Reactii n cascada ale social democratiilor dupa tradarea ratacitilor

Vicepresedintii si ministrii social-democrati reactioneaza dupa ce cinci parlamentari au demisionat din partid in decurs de o sapamana si si-au anuntat inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta. De altfel, la nivel neoficial sunt asteptate si alte demisii din PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Totodata, Opozitia a anuntat ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura in urmatoarea perioada. in acest context, liderii PSD strang randurile si transmit public ca partidul va rezista iar tradatorii nu vor reusi sa destabilizeze partidul si Guvernul.

Mihai Chirica, primarul Iasului: Decat sa ne pierdem vremea cu Dragnea, mai bine ii luam bilet spre Costa Rica!

Mihai Chirica, primar al municipiului Iasi, considera ca demisia lui Nicolae Banicioiu din Partidul Social Democrat va fi urmata de un val de plecari ale nemultumitilor, fapt care va duce la declinul lui Liviu Dr.

Mihai Chirica, despre opera de arta care i-a scandalizat pe ieseni: Nici Picasso n-a fost inteles la momentul lui

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, reactioneaza dupa criticile aduse creatiei artistice amplasate in centrul Iasiului. Bizara opera de arta, realizata de artistul german Clemens Behr si care a costat 16.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

Plecari in masa din PSD. Care sunt parlamentarii care au dezertat

Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri,demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. Plecarea sa vine dupa ce in aceste zile au mai plecat din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )