Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihai Chirica: Viorica Dancila isi poate lua ,,adio de la votul iesenilor si al moldovenilor

România Liberă România Liberă,
Mihai Chirica: Viorica Dancila isi poate lua ,,adio de la votul iesenilor si al moldovenilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca premierul Viorica Dancila isi poate lua ,,adio de la vo. continuă pe România Liberă

Mihai Chirica, mesaj inaintea vizitei Vioricai Dancila la Iasi:Sper ca ati venit pentru a va lua adio de la votul moldovenilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, i-a adresat Vioricai Dancila cateva intrebari pe Facebook, inaintea vizitei anuntate de premier vineri, la Iasi. Edilul asteapta ca iesenii sa o admire in toata splendoarea de premier cu zero realizari si spera ca va veni in oras pentru a-si lua adio de la votul iesenilor.

Viorica Dancila, la moaste inainte de sedinta PSD

Premierul Viorica Dancila, vicepremierul Mihai Fifor si europarlamentarul Rovana Plumb au fost prezenti, duminica, la Targoviste, la sarbatorirea Sf. Ier. Nifon, patriarhul Constantinopolului.

FOTO VIDEO Viorica Dancila s-a inchinat la Targoviste la moastele Sfantului Nifon al Constantinopolului. Ce momente extraordinare traim noi astazi...

Mii de credinciosi au participat, duminica, la sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului, manifestare ajunsa la cea de-a zecea editie. La slujba au participat si premierul Viorica Dancila, vicepremierul Mihai Fifor si europarlamentarul Rovana Plumb, care s-au inchinat la moaste.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

VIORICA DANCILA: Vom adopta proiectul rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara, Este o rectificare pozitiva, a apreciat premierul, precizand ca se asigura bani pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, dar si pentru continuarea investitiilor in domeniile prioritare.

Noi miscari de trupe la MAI: Viorica Dancila a eliberat din functie un secretar si un subsecretar de stat

Premierul Viorica Dancila l-a eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne pe Adrian Petcu. Decizia a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial, informeaza.

Viorica Dancila: Sunt si ministri din ALDE care trebuie sa plece. Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, dar alegerea este a lor

Premierul Viorica Dancila a vorbit din nou, miercuri despre remanierea unor membri ai cabinetului, sustinand ca in ambele partide din coalitie sunt ministri care trebuie sa plece.

Viorica Dancila, despre prezidentiale: Nu vom avea aroganta unora care vad deja aceste alegeri castigate

Liderul PSD Viorica Dancila a sustinut, miercuri, la Suceava, ca partidul pe care il conduce nu va avea o atitudine aroganta in privinta alegerilor prezidentiale si a lansat un atac la adresa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )