Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, in stare vegetativa

Hotnews Hotnews,
 Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, in stare vegetativa

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este stationara, nefiind inregistrata nicio evolutie, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit acestora, Mihai Constantinescu este in stare grava, la fel de rea, vegetativa. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias

Fostul presedinte Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Potrivit acestora, starea fostului sef de stat evolueaza favorabil.

Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. in ce stare se afla acum

Mihai Constantinescu, noi probleme de sanatate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei saptamani, iar familia si apropiatii se roaga pentru o minune pentru ca acesta sa-si revina. Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardio-respirator Mihai Constantinescu, in varsta de 73 [] .

Ion Iliescu, internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala. Cum se mai simte fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din Bucuresti, Potrivit Mediafax, starea fostului sef de stat pare sa evolueaze favorabil.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Sotia lui Mihai Constantinescu a facut anuntul DEVASTATOR, dupa al treilea stop cardiorespirator al artistului! Din nefericire, marele cantaret A...

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a reactionat dupa ce in presa a circulat informatia conform careia artistul ar fi suferit un al treilea stop cardiorespirator in timp ce se afla internat la.

Noi detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: Medicii sunt rezervati, situatia e grava. Sa ne ajute Dumnezeu

In urma cu trei saptamani, presa din intreaga tara nota ca Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital, artistul fiind in coma, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )