Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihai Fifor, critici dure la adresa Pro Romania condus de Victor Ponta: isi arata masura de partid mic

B1 B1,
Mihai Fifor, critici dure la adresa Pro Romania condus de Victor Ponta: isi arata masura de partid mic

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat pe Facebook, critici dure la adresa Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, in legatura cu sustinerea alegerilor primarilor in doua tururi. n. continuă pe B1

Mihai Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis dupa tragedia din Dambovita: Prin blocarea interimatelor, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un val de acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis in contextul tragediei din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost rapita si.

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui Romania investeste mai .

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor.

Gigel Stirbu (PNL): Mihai Fifor, un lacheu al tuturor presedintilor PSD, o nimicnicie a politicii romanesti. Blocati pe functii si propriile interese - asa stapani, asa servitori

Deputatul Gigel Stirbu, vicepresedintele PNL, l-a numit, marti, pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, o nimicnicie a politicii romanesti si un lacheu al tuturor presedintilor social-democrati,.

Mihai Fifor il face responsabil pe Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Gura Sutii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor, caruia in 12 septembrie i-a expirat mandatul de ministru interimar la Interne, il face responsabil pe presedintele Klaus Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita. El sustine ca in timp ce o alta fetita a fost victima unei crime oribile, Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

Mihai Fifor: Cea mai mare manipulare a Opozitiei e ca majorarile de salarii au fost mancate de inflatie

Vicepremierul Mihai Fifor, a declarat ca este o manipulare a opozitiei faptul ca majorarile salariale au fost mancate de inflatie. El a precizat ca salariul mediu net a ajuns la 3. 142 de lei, in luna.

Tutuianu: Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece

Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi demis, a declarat la RFI senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Pro Romania. Ce ati vrea sa facem, sa spunem toti ca USR-ul ca dam Guvernul jos, dar nu participam la guvernare?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )