Libnet.ro
UNICEF

10:45

MIHAI FIFOR: imi doresc ca sistemul de invatamant romanesc sa se stabilizeze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: imi doresc ca sistemul de invatamant romanesc sa se stabilizeze

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, a declarat luni, dupa deschiderea noului an scolar de la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde a participat in calitate de parinte, ca in sistemul de invatamant romanesc sunt prea multe schimbari, prea multe reforme si isi doreste, si in calitate de dascal, ca lucrurile sa se stabilizeze si sa se gaseasca formula cea mai buna pentru schimbarile dinamice ale societatii. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Tanti Sofia, cea mai varstnica angajata din sistemul de invatamant romanesc: Ma simt bine si sunt inca in putere

Sofia Chitoran 83 de ani), cel mai batran salariat din sistemul de invatamant din Romania, a muncit in ultimele zile cot la cot cu membrii familiei sale pe care i-a chemat in ajutor, pentru a pregati gradinita din satul Leurda, judetul Gorj, pentru deschiderea noului an scolar.

Mihai Fifor: Este fals ca PSD se agata de guvernare. Plecam maine daca trece o motiune de cenzura si vine cineva care sa asigure functionarea Romaniei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza activitatea Guvernului si atacape toata lumea. Mihai Fifor considera ca este falsa ideea ca PSD se agata de.

MIHAI FIFOR: Plecam maine daca vine cineva care sa asigure functionarea Romaniei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca presedintele Klaus Iohannis face numai lucruri rele, blocand activitatea Guvernului si atacand pe toata lumea.

Reactie controversata a lui Dragos Tudorache, la propunerea lui Mihai Fifor de limitare a mandatului sefilor din Politie: Va duce la politizare, riscul fiind ca mandatele sa se alinieze cu ciclul politic al unei guvernari

Reactie controversata a europarlamentarului PLUS Dragos Tudorache la propunerea ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, privind limitarea mandatelor pentru sefii Politiei. Fifor a pus in dezbatere.

Mihai Fifor rade de Opozitie: Este fals ca PSD se agata de guvernare. Plecam maine daca trece o motiune de cenzura, dar nu exista alternativa

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca presedintele Klaus Iohannis face numai lucruri rele, blocand activitatea Guvernului si atacand pe toata lumea.

Mihai Fifor, precizari de ultima ora despre iesirea de la guvernare: Plecam maine daca trece o motiune de cenzura (FOTO)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, scrie intr-o postare pe Facebook ca PSD nu se agata de guvernare si ca va parasi guvernarea daca ar trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila, i.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )