Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIHAI FIFOR: Orban va juca rolul marunt de premier respins

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Orban va juca rolul marunt de premier respins

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban, va juca rolul marunt de premier respins si ca nu va exista a doua oara pentru el. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Orban va juca rolul marunt de premier respins. Nu va exista a doua oara pentru el

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma premierul desemnat Ludovic Orban, pe care il numeste S.

Mihai Fifor, scenariu-soc pe scena politica. Cum ar putea ramane Dancila premier interimar pana dupa prezidentiale

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca premierul desemnat, Ludovic Orban, nu are nicio sansa sa primeasca votul de incredere al Parlamentului, caci rolulmarunt pe.

Mihai Fifor, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Important e ca-l scoatem din foame, ca in sfarsit va avea o leafa

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Mihai Fifor, il ironizeaza pe premierul desemnat, Ludovic Orban, catalogand Guvernul acestuia drept Guvernul mandolina si spunand ca important este ca-l scoatem din foame. Fifor spune, de asemenea, ca PSD nu va merge sa voteze un Guvern a carui componenta nu a fost anuntata si care nu a prezentat un program de guvernare.

Mihai Fifor: Iohannis trebuie sa-l sacrifice pe nebunul de Orban

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este un foarte prost jucator de sah si nu vede mutarile ulterioare daramarii Guvernului. Iohannis este un foarte prost.

Surpriza! Cine va coordona campania Vioricai Dancila la prezidentiale in locul lui Mihai Fifor

Liderul PSD Dolj, Lia Olguta Vasilescu, va coordona campania electorala a Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Olguta Vasilescu l-a inlocuit pe Mihai Fifor, mazilit de liderii PSD, dupa ce Guvernul Dancila a fost trantit prin motiune de cenzura.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )