Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea: Acesta este Breaking News-ul care loveste ca un traznet Romania

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Acesta este Breaking News-ul care loveste ca un traznet Romania

Finlanda a anuntat, prin vocea premierului sau, ca in contextul tensiunilor politice din Romania, este pregatia sa preia presedintia Consiliului Europei, in cazul in care Romania ar decide ca nu poate sa. continuă pe Antena3

Mihai Gadea: Acesta este Breaking News-ul care loveste ca un traznet Romania

Finlanda a anuntat, prin vocea premierului sau, ca in contextul tensiunilor politice din Romania, este pregatia sa preia presedintia Consiliului Europei, in cazul in care Romania ar decide ca nu poate sa.

Mihai Gadea, amenintat cu moartea dupa dezvaluirile de la Sinteza zilei

Mihai Gadea a dezvaluit, marti, la Sinteza zilei, ca in urma dezvaluirilor facute in editia de luni, a primit amenintari cu moartea. Stire in curs de.

Tariceanu, suparat ca ar fi disparut din draftul rezolutiei PE partea cu protocoalele: Pe cine deranja? Este fenomenul principal care afecteaza independenta justitiei din Romnia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, pentru Mediafax, ca votul pe rezolutia privind situatia din Romania de saptamana viitoare, din Parlamentul European, este un gest mai degraba formal, textul fiind negociat intre grupurile politice. Acesta a subliniat ca rezolutia nu penalizeaza Romania, dar atrage atentia si asupra faptului ca mentiunile privind protocoalele secrete si efectele lor au disparut din document.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )