Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihai Gadea: Asta este stirea zilei

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Asta este stirea zilei

Stirea zilei este condamnarea dura de la CEDO pentru interceptari, a transmis Mihai Gadea. in fiecare zi suntem bombardati de tot felul de informatii. in fiecare seara incerc sa va prezint ceea. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, invitat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, esteinvitat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, miercuri seara, la Antena 3. Nu rata Sinteza zilei! .

Ministrul Justitiei, invitat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va afla fata in fata cu Mihai Gadea, in aceasta seara, de la 21. Va declansa procedura de demitere a procurorului general Augustin Lazar? Ce se va intampla.

Replica ironica a realizatoarei TV Denise Rifai dupa ce Mihai Gadea a numit-o isterica la Sinteza Zilei: ii astept pe la minepentru o dezbatere reala

Denise Rifai a reactionat cu ironie dupa ce Mihai Gadea 41 de ani) a prezentat luni seara la Sinteza Zilei un video cu realizatoarea postului Realitatea TV, din perioada protestului Diasporei din 10 august, din emisiunea Talk News.

Calin Popescu-Tariceanu, la Sinteza zilei: Niciodata nu a fost chemat un ambasador sa dea explicatii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, esteinvitat la Sinteza zilei cu Mihai Gadea. URMARESTE LIVE SINTEZA ZILEI Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a fost audiat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )