Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Gadea, despre Andreea Esca: A lipsit o singura intrebare din interviul ei. E ceva de rusine, in zilele noastre...

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, despre Andreea Esca: A lipsit o singura intrebare din interviul ei. E ceva de rusine, in zilele noastre...

Realizatorul Antena3 Mihai Gadea si-a declarat sustinerea fata de Andreea Esca, care a relatat luni, intr-un interviu emotionat, clipele de cosmar prin care a trecut, dupa ce atat ea, cat si membrii familiei sale au fost infectati cu Covid-19. continuă pe Antena3

Digi 24: CTP, despre Andreea Esca: E o profesionista care frizeaza perfectiunea. Acum a fost o amatoare, dar a salvat niste vieti

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre momentele grele prin care trece Adreea Esca. Asa cum se stie, vedeta de televiziune, sotul acesteia si unul dintre copii s-au infectat cu noul coronavirus.

CTP, despre Andreea Esca: Cred ca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic sau preot, niste vieti si niste suflete

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a fost invitat in aceasta seara la emisiunea Jurnalul de Seara, de la Digi24, moderata de Cosmin Prelipceanu, vorbind despre cazul infectarii cu COVID-19 al Andreei Esca.

Subiectele zilei: CTP, despre Andreea Esca: E o profesionista care frizeaza perfectiunea. Acum a fost o amatoare, dar a salvat niste vieti; Klaus din Pont si statul de stramb; Cel mai titrat laborator de gandire al Rusiei: Clubul Valdai un Sputnik pentru

Peste 87. 000 de adulti si minori disparuti in 30 de ani. Ministerul de Interne ascunde informatii. Dintre acestea, in cazul a 54. 689 de persoane autoritatile au dispus revocarea cautarilor. Asta inseamna ca ele au fost gasite de autoritati, de rude, s-au intors singure. Opozitia de la Chisinau a ratat luni sansa demiterii Guvernului controlat de presedintele pro-rus Igor Dodon. Dupa dezbateri lungi si tensionate in cadrul sedintei Parlamentului, motiunea de cenzura a opozitiei a cazut. Sedinta a fost una cu scantei.

Mihai Gadea, reactie surprinzatoare dupa ce Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: A lipsit o singura intrebare din interviul ei

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la Pro TV, a recunoscut, luni seara, intr-un interviu pentru postul la care lucreaza, ca a fost purtatoara virusului COVID-19, dar ca, intre timp, s-a vindecat. Ea a.

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

Smiley si-a socat fanii cu un mesaj legat de Andreea Esca. Ce a spus artistul a uimit pe toata lumea

Cantaretul Smiley a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de solidaritate fata de Andreea Esca, care a confirmat luni ca a fost infectata cu Covid-19. Cantaretul spune ca prezentatoarea Esca nu este singura sa cunostinta infectata cu coronavirus.

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

Andreea Esca, sotul si fiul sau, bolnavi de COVID-19. Dezvaluiri despre starea grava a lui Alexandre Eram: Nu mai pot, este groaznic, cred ca asa arata iadul!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista a dat detalii despre starea lor de sanatate si a explicat de ce a ales sa nu faca o declaratie publica pana acum.

Cum si-a dat seama Andreea Esca ca este si ea infectata: gatea cu usturoi si nu mai simtea mirosul

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista a dat detalii despre starea lor de sanatate si a explicat cum si-a dat seama ca este infectata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )