Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Gadea, dupa ce Julio Iglesias Jr. s-a suparat ca l-a pus sa spuna Jos Basescu:Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias.Am folosit strigaturi din folclorul urban

Hotnews Hotnews,
 Mihai Gadea, dupa ce Julio Iglesias Jr. s-a suparat ca l-a pus sa spuna Jos Basescu:Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias.Am folosit strigaturi din folclorul urban

In emisiunea de joi, avandu-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit doua strigaturi din folclorul urban, sustine Mihai Gadea pe pagina sa de Facebook, realizatorul adaugand ca regreta daca a afectat sensibilitatea lui Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale. continuă pe Hotnews

Reprezentantii lui Julio Iglesias Jr. reactioneaza dupa ce Gadea l-a pus sa repete Jos Basescu!: A fost indus in eroare

Managementul artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. reactioneaza dupa ce realizatorul Antenei 3 Mihai Gadea i-a cerut celui din urma sa spuna Jos Basescu! in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde cantaretul era prezent pentru a vorbi despre cele doua concerte pe care le va sustine, alaturi de tatal sau, in Romania.

VIDEO Mihai Gadea, lectie de antibasism pentru Julio Iglesias Jr.: realizatorul l-a invatat sa spuna, in romana, Jos Basescu!

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a avut invitat, in editia din 14 mai a emisiunii Sinteza Zilei, difuzata de Antena 3, pe cantaretul spaniol Julio Iglesias Jr. , caruia i-a oferit o scurta lectie de antibasism, noteaza reportervirtual. ro.

Mihai Gadea l-a pus pe Julio Iglesias Jr sa spuna Jos Basescu! Iata cum a reactionat managementul artistului!

Julio Iglesias Jr a fost pus de Mihai Gadea, in emisiunea Sinteza Zilei, sa spuna Jos Basescu. In necunostinta de cauza, artistul s-a conformat. Gestul controversat al jurnalistului de la Antena 3 a fost aprig criticat de mii de romani pe retelele de socializare. Iata cum a reactionat managementul artistului.

Julio Iglesias Jr, invitat la Sinteza Zilei

Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 20 si 22 mai, la Sala Palatului din.

Antena 3 l-a pus pe Julio Iglesias Jr. sa zica Jos Basescu: ce transmite cantaretul

Managementul cantaretului Julio Iglesias Junior a postat, vineri, pe pagina de Facebook a tatalui artistului, Julio Iglesias, clarificari legate de afirmatia facuta de cantaret joi seara, la Sinteza zilei de la Antena 3, unde la finalul.

Romanii le cer scuze lui Julio Iglesias si fiului sau pentru gestul lui Mihai Gadea. Cum s-a scuzat moderatorul: Am folosit doua strigaturi din folclorul urban

Mai multi utilizatori romani de Facebook au reactionat dur dupa ce Mihai Gadea 38 de ani) l-a determinat pe Julio Iglesias Jr. 42 de ani) sa repete Jos Basescu! la Antena 3. Romanii si-au cerut scuze pentru gestul incalificabil, numindu-l pe moderator comunist si lingau. Totodata, Mihai Gadea a replicat pe aceeasi retea si a scris ca nu a avut intentia de a aduce pe nimeni in ringul unei lupte pe care a dus-o singur mereu.

VIDEO Julio Iglesias Jr, dupa ce Mihai Gadea i-a cerut sa spuna Jos Basescu!: Nu a fost in cunostinta de cauza. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, ne delimitam total

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Basescu! in cunostinta de cauza, precizeaza managementul cantaretului spaniol intr-un comunicat remis vineri presei, explicand ca, atunci cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna Jos Basescu!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori. Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil, spun reprezentantii cantaretului.

FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, pacalit de Gadea sa spuna Jos Basescu. Cum a comentat managerul artistului

Cantaretul Julio Iglesias Junior a fost pacalit de prezentatorul Antena 3, Mihai Gadea, sa spuna Antena 3 e aici. Jos Basescu!, in timpul emisiunii lui. Iglesias a crezut ca este o formula de ramas bun. Managerul artistului a scris pe pagina lui de Facebook ca gestul realizatorului TV a fost regretabil si ca artistul se detaseaza de el.

Concertul lui Julio Iglesias in Bucuresti, AMANAT, dupa scandalul cu Gadea

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti, care trebuia sa aiba loc in 20 mai, a fost amanat pentru 2 iulie, informeaza organizatorii. Cauza ar fi motive tehnice, conform unui anunt postat pe site-ul de bilete Eventim. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )