Libnet.ro
UNICEF

19:16

Mihai Gadea, gest de solidaritate cu Irina Begu: E aproape de inima!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, gest de solidaritate cu Irina Begu: E aproape de inima!

Mihai Gadea si-a exprimat solidaritatea fata de Irina Begu, jucatoarea de tenis din Romania care ar fi fost jignita de frantuzoaica Caroline Garcia, in timpul meciului din primul tur la. continuă pe Antena3

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Charleston, dupa un meci maraton, de aproape trei ore

Irina Begu s-a calificat in turul secund al turneului WTA de la Charleston, competitie dotata cu premii in valoare de 735. 000 de dolari.

UPDATE Un nou scandal in tenis, dupa ce Irina Begu ar fi fost facuta tiganca nenorocita/ Reactia Irinei Begu: Personal eu nu am auzit acest lucru

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Charleston, SUA, dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 7-63). Desfasurarea partidei nu i-a convenit sportivei din Franta, aceasta fiind acuzata ca ar fi numit-o pe Irina tiganca nenorocita. UPDATE Irina Begu a precizat marti seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu a auzit nicio jignire la adresa ei din partea frantuzoaicei in timpul meciului.

Tenis: Caroline Garcia a insultat-o pe Irina Begu: Pierd cu ti*** asta nenorocita!

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost insultata de jucatoarea franceza Caroline Garcia, in timpul meciului disputat la Charleston. Astfel, Garcia a numit-o pe Begu tiganca nenorocita.

Irina Begu aduce lamuriri cu privire la posibilele jigniri aduse de Caroline Garcia

Jucatoarea Irina Begu a adus lamuriri, marti seara, cu privire la posibilele jigniri pe care i le-ar fi adus Caroline Garcia din Franta in timpul meciului direct de la Charleston.

Irina Begu, prima reactie la scandalul rasist de la Charleston

Irina Begu a avut o prima reactie la scandalul iscat in jurul afirmatiilor rasiste facute de fratuzoaica Caroline Garcia, in timpul meciului din primul tur la Charleston SUA, 6-4, 2-6, 7-6 pentru.

Caroline Garcia, asaltata de mesaje de la romani, dupa ce a facut-o tiganca pe Irina Begu

Caroline Garcia si-a atras furia romanilor, dupa ce a jignit-o pe terenul de tenis pe romanca Irina Begu, in timpul meciului din turul I al turneului de la Charleston, SUA. Suporterii.

Rezumatul video al meciului Irina Begu - Caroline Garcia. Jucatoarea noastra a fost facuta tiganca de rahat in setul decisiv, cand scorul era 5-5

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Charlestone, dupa ce a trecut de Caroline Garcia, dar succesul ei a fost umbrit de un incident rasist.

Romanii sar in apararea jucatoarei de tenis Irina Begu, dupa ce Caroline Garcia a numit-o tiganca de c***t: Paginile oficiale ale frantuzoaicei, luate cu asalt (FOTO)

Dupa ce Caroline Garcia a lansat un atac infam la adresa romancei Irina Begu, intr-o confruntare din turul I al turneului din Charleston, Statele Unite, numind-o tiganca de c***t, paginile.

FOTO. Tenis: Caroline Garcia, ironizata de internauti, dupa ce a insultat-o pe Irina Begu

Pagina de Facebook a jucatoarei franceze de tenis Caroline Garcia a fost luata cu asalt de sute de persoane care si-au exprimat furia, dupa ce a insultat-o pe Irina Begu, in timpul meciului disputat, marti, la Charleston.

Tiganca de rahat! Irina Begu a fost jignita grosolan de adversara pe care a eliminat-o la Charleston

Irina Begu a reusit o calificare superba in turul al doilea al turneului de la Charleston, unde a fost jignita incredibil de adversara sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )