Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru parintii Alexandrei, victima criminalului din Caracal

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru parintii Alexandrei, victima criminalului din Caracal

Mihai Gadea face in aceasta seara, de la ora 21. 00, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai dezastruoasa operatiune de salvare a unui copil rapit. Documente, maturii, informatii in premiera nationala. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, dezvaluire in premiera nationala despre atrocitatile de la Caracal

Mihai Gadea face in aceasta seara, de la ora 21. 00, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai dezastruoasa operatiune de salvare a unui copil rapit. Documente, maturii, informatii in premiera nationala.

Sora Aurei Ion, scrisoare emotionanta pentru familia Alexandrei: imi cer iertare

Sora Aurei Ion a trimis o scrisoare emotionanta pentru famiia Alexandrei, adolescenta de 15 ani care a fost ucisa de Gheorghe Dinca, prin care isi cere iertare ca nu a reusit sa invinga sistemul.

Durere fara margini in Caracal. Mama Luizei, mesaj dur pentru autoritati: in viata mea nu am simtit asa ceva. Sa li se intample si lor la fel

Mama LuizeiMelencu, tanara disparuta in urma cu cateva luni in Caracal, a transmis un mesaj dur pentru autoritatile care nu au fost in stare sa-i salveze fiica de la moarte. Simt cea mai.

Stirile ProTV: Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandrei: Am luptat pentru ca sa nu se repete

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu, spunand ca isi cere iertare pentru ca nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )