Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mihai Gadea si Mircea Badea, momente spectaculoase ale anului 2015

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea si Mircea Badea, momente spectaculoase ale anului 2015

Anul 2015 a debutat cu evenimente care au socat o lume intreaga. Atacul terorist din Franta, soldat cu 20 de morti a adunat milioane de oamenii care au strigat intr-o singura voce: Je suis Charlie. insa, din. continuă pe Antena3

Mihai Gadea a implinit 38 de ani! Schimbare de look si urari neasteptate!

Mihai Gadea a implinit 38 de ani si a ales sa isi petreaca aniversarea departe de Bucuresti, la munte. Prezentatorul de la Antena 3 si-a schimbat look-ul si a primit de ziua lui multe mesaje de felicitare, printre care si unul neasteptat, de la cineva cu functie mare in stat.

Mircea Badea: Toti cei care au urlat ani intregi sa se inchida Antena 3, acum sunt Charlie

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a punctat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, de duminica seara, ipocrizia cu care presa libera si independenta, care a cerut ani la rand inchiderea.

Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook o urare de la multi ani adresata jurnalistului Antena 3 Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei. Gadea implineste astazi 38 de ani.

INS: Deficitul comercial a crescut in primele 11 luni ale anului 2014

Institutul National de Statistica INS) anunta ca Romania a avut in primele 11 luni ale anului trecut un deficit comercial de 5,3 miliarde euro, cu 91,7 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in.

Caru' cu vedete: Transformarea uriasa a Simonei Halep! A ajuns ca Hulk in 2015!; Mihai Gadea si-a schimbat look-ul; Top 5 romance din sport care s-au dezbracat in revistele pentru adulti

Andreea Esca, in costum de baie de Revelion, alaturi de familie. Andreea Esca a petrecut un Revelion de poveste, alaturi de sotul ei si de cei doi copii, Alexia si Aris. Imagini spectaculoase cu Kira si Gica Hagi! Cum l-a ajutat tanara actrita pe tatal ei! Gheorghe Hagi a acceptat invitatia fiicei lui si a mers la o scoala privata pentru a le vorbi copiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )