Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihai Ghimpu cere demisia lui Andrei Nastase de la MAI: Lumea nu mai vrea si nu va accepta un nou dictator

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu cere demisia lui Andrei Nastase de la MAI: Lumea nu mai vrea si nu va accepta un nou dictator

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca intalnirea pe care a avut-o ministrul de Interne, Andrei Nastase, cu seful SIS, Alexandru Esaulenco, si seful Procuraturii Generale, Dumitru Robu, reprezinta o ingerinta politica crasa. Din acest motiv, liberalul solicita demisia ministrului, pe care il numeste noul coordonatore. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase anunta ca procurorul general va cere ridicarea imunitatii unor deputati din opozitie, dupa ce acelasi lucru l-a afirmat si Igor Dodon

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a declarat ca procurorul general interimar, Dumitru Robu, ar putea cere ridicarea imunitatii mai multor deputati din opozitie, in dosarul penal deschis pe faptul tentativei de uzurpare a puterii de stat de catre Partidul Democrat, condus la acea vreme de Vlad Plahotniuc.

Mihai Ghimpu, catre Maia Sandu: Oare cum e sa poti minti atata, fara sa rosesti macar o singura data?

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, o acuza de minciuna pe prim-ministra Maia Sandu, dupa ce aceasta ar fi declarat ca Ruslan Flocea, persoana apropiata de Igor Dodon, a ajuns sef la Centrul National Anticoruptie din cauza ca Socialistii au mai multi deputati in Comisia parlamentara juridica, numiri si imunitati, care a organzat concursul respectiv. Liberalul sugereaza ca, de fapt, functia mentionata a fost partajata intre ACUM si PSRM.

Dionis Cenusa: Andrei Nastase admite deschis ca noul procuror general este un functionar ascultator si se ocupa de ceea ce ii este indicat

Expertul politic Dionis Cenusa a comentat reactia lui Andrei Nastase cu privire la anuntul Procuraturii Generale de a deschide un dosar penal pe faptul uzurparii puterii de stat de catre Plahotniuc, in care Andrei Nastase sustine ca aceasta a fost posibil inclusiv datorita incapatanarii sale.

Vicepremierul Republicii Moldova, Andrei Nastase, la Reuniunea Consiliului National al PNL: in vreme ce Chisinaul a capitulat, Iohannis si liberalii au dus o lupta ca institutiile sa ramana libere (VIDEO)

Liberalii s-au reunit, joi, la Reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis, dar si vicepremierul moldovean Andrei Nastase, liderul Platformei Dreptate si.

VIDEO Andrei Nastase a venit in uniforma de politist la sedinta Guvernului

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a surprins pe multa lume miercuri, 7 august, cand s-a prezentat in uniforma de politist la sedinta de Guvernului, lucru pe care l-a facut in premiera.

Iancu Caracota cere demisia lui Radu Oprea: Micii antreprenori au nevoie de un ministru pentru Mediul de Afaceri care nu sta pres in fata premierului

Senatorul liberal Iancu Caracota ii cere demisia ministrului pentru IMM-uri, Radu Oprea, in conditiile in care ministerul acestuia ar avea taieri masive la rectificarea bugetara pregatita de Guvern.

Ministrul Culturii, criticat din toate partile dupa declaratia privind Holocaustul impotriva romilor. Cine ii cere demisia

Ministrul Culturii, Daniel breaz, a fost criticat de deputati din mai multe partide, inclusiv de colegul sau din PSD, Petre Florin Manole, in timp liberalul Ovidiu Raetchi i-a cerut demisia.

Un membru CSM ii cere demisia Anei Birchall, dupa ce ministrul Justitiei a spus rezultatul de la INML familiei Alexandrei Macesanu

Victor Alistar, membru CSM, cere ministrului Justitiei sa isi prezinte demisia avand in vedere ca aceasta si-a asumat ce au facut procurorii in cazurile Alexandra si Luiza. Ana Birchall care a decis v.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )