Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihai Ghimpu, despre invalidarea mandatului primarului ales: Democratia a fost calcata in picioare

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu, despre invalidarea mandatului primarului ales: Democratia a fost calcata in picioare

Liderul PL, Mihai Ghimpu, afirma ca, in cazul nevalidarii rezultatelor alegerilor pentru functia de primar de Chisinau, democratia a fost calcata in picioare. Politicianul a facut aceasta afirmatie in cadrul editiei Adevarul LIVE din 2 iulie, referindu-se la actiunea de protest, desfasurata duminica, 1 iulie, in PMAN. El a remarcat nemultumirea oamenilor fata de votul furat, apreciind mitingul ca unul bun, cu prezenta, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 20.00. Mihai Ghimpu, despre protestele de amploare din Chisinau

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 2 iulie. Liderul liberalilor va vorbi despre protestele de amploare de la Chisinau, cauzate de decizia instantei de a nu valida alegerile locale din Capitala.

Mihai Ghimpu, nedumerit de amanarea protestelor pentru 26 august: Cineva nu a avut nevoie de functia de primar si se pregateste de parlamentare

Liderul PL, Mihai Ghimpu, sustine ca nu intelege de ce a fost nevoie ca protestele din centrul Capitalei, provocate de decizia instantei de a nu valida mandatul lui Andrei Nastase, sa fie amanate pentru ziua de 26 august. in opinia sa, manifestatiile ar trebui sa continue zilnic.

Fratele primarului ales al Chisinaului, al carui mandat nu a fost validat, restituie statului cel mai inalt ordin in stat, Ordinul Republicii

Fratele primarului ales al Chisinaului, al carui mandat nu a fost validat de catre instantele din Republica Moldova, deputat in primul Parlament, Vasile Nastase, a anuntat ca se dezice de Ordinul Republicii, in semn de protest fata de instalarea dictaturii in tara.

Horoscop. Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum influenteaza Luna Sangerie fiecare zodie

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiuneaAdevaruri Ascunsedespre cea mai lunga eclipsa de luna a secolului, dar si despre alte fenomene astronomice rare din 2018. Luna reprezinta partea.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum influenteaza Luna Sangerie fiecare zodie

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiuneaAdevaruri Ascunsedespre cea mai lunga eclipsa de luna a secolului, dar si despre alte fenomene astronomice rare din 2018. Luna reprezinta partea.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum sa fii calm in Romania. Trucurile care iti aduc linistea

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre cum sa fii calm in Romania, in contextul in care, in ultima perioada au fost foarte multe probleme in zona politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )