Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Ghimpu spune ca Octavian Ticu nu are sanse in alegeri in fata lui Ion Ceban: Face parte din Alianta Kozak, care i-a dat de facto toata puterea lui Dodon

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu spune ca Octavian Ticu nu are sanse in alegeri in fata lui Ion Ceban: Face parte din Alianta Kozak, care i-a dat de facto toata puterea lui Dodon

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca deputatul Octavian Ticu nu are sanse sa-l invinga in alegerile din Chisinau pe socialistul Ion Ceban, pentru ca face parte din Alianta Kozak, care i-a dat de facto toata puterea lui Dodon. continuă pe Adevărul

Pavel Filip spune ca apreciaza decizia lui Octavian Ticu de a parasi fractiunea PPDA: A dat dovada de verticalitate

Liderul PDM, Pavel Filip, apreciaza decizia deputatului Octavian Ticu de a parasia fractiunea PPDA, Potrivit democratului, Ticu a dat dovada de verticalitate din punct de vedere ca s-a tinut de cuvant.

Cum comenteaza Maia Sandu decizia lui Octavian Ticu de a candida la functia de primar de Chisinau

Premierul Maia Sandu a declarat ca anuntul lui Octavian Ticu de a parasi fractiunea PPDA este decizia dansului si il priveste. Referitor la intentia lui Octavian Ticu de a candida la functia de primar de Chisinau, prim-ministra a spus ca acesta face un deserviciu alegatorilor proeuropeni din Chisinau. Declaratiile au fost facute sambata. 21 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa despre rezultatele vizitei delegatiei R. Moldova in SUA.

Octavian Ticu, sageti catre alianta PSRM-ACUM dupa ce Zinaida Greceanii a vorbit despre existenta natiunii moldovenesti: Cum poti sta in alianta cu asa trogloditi?

Deputatul independent Octavian Ticu nu a ezitat sa-si critice din nou colegii din Blocul ACUM pentru aflarea la guvernare alaturi de Partidul Socialistilor, dupa ce presedinta Parlamentului, Zinaida Greceanii, i-a felicitat pe deputati cu prilejul Zilei Independentei, subliniind ca este o zi de o insemnatate deosebita pentru stat si natiunea moldoveneasca.

Octavian Ticu: Dodon este un tradator de tara care trebuie investigat la fel ca Plahotniuc

Deputatul neafiliat Octavian Ticu i-a indemnat pe fostii sai colegi din Blocul ACUM sa inceteze atacurile la adresa sa, pentru ca va fi necesar ca, la un moment dat, impreuna sa lupte contra presedintelui Igor Dodon, care este un tradator de tara care necesita o investigare la fel ca si Plahotniuc, cu care impreuna l-am inlaturat de la conducere.

Octavian Ticu le raspunde celor din ACUM care l-au acuzat de tradare:Sa fii intr-o alianta cu Dodon e normal, sa pleci e tradare?

Deputatul Octavian Ticu le-a raspuns reprezentantilor Blocului ACUM, care l-au criticat pentru decizia sa de a parasi fractiunea PPDA si de a candida in alegerile locale din Chisinau. Parlamentarul a dat de inteles ca acuzatiile de tradare nu au nicio logica, sugerand ca tradare ar fi anume aflarea intr-o alianta cu Igor Dodon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )