Libnet.ro
UNICEF

06:00

MIHAI GOTIU, SENATOR USR-PLUS: impadurim Romania, este unul dintre angajamentele majore ale USR PLUS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI GOTIU, SENATOR USR-PLUS: impadurim Romania, este unul dintre angajamentele majore ale USR PLUS

Senatorul USR Mihai Gotiu a prezentat cateva masuri incluse in programul de guvernare al Aliantei care sunt conditii pentru ca USR-PLUS sa fie parteneri intr-o viitoare coalitie de guvernare. Astfel angajamentul Aliantei impadurim Romania, concretizarea DNA a padurilor si conservarea si protejarea biodiversitatii se numara printre aceste conditii, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Ungurii, revoltati dupa aceasta lege data de Romania. Este uimitor si trist

Se pare ca relatiile dintre Ungaria si Romania sunt iarasi tensionate. Vecinii nostri maghiari se revolta dupa ce Ziua Trianonului a fost declarata sarbatoare in Romania. arpad Janos Potapi, condamna faptul ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat legea prin care Ziua Trianonului este declarata sarbatoare in Romania. Ungurii sunt revoltati dupa aceasta lege data de .

EUROSTAT: Romania este al saptelea producator agricol din UE

Romania a avut in 2019 o valoare a productiei agricole de 90 de miliarde de lei 19 miliarde euro), sau 5% din totalul Uniunii Europene, ceea ce o plaseaza pe locul sapte in UE dupa Franta cu o valoare a productiei agricole de 77 miliarde euro), Germania 58,2 miliarde euro), Italia 57,8 miliarde euro), Spania 51,7 miliarde euro), Olanda 29,1 miliarde euro) si Polonia 26,4 miliarde euro), arata datele publicate de Eurostat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )