Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator

Antena3 Antena3,
Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator. Cititi mai multe pe spynews. ro. continuă pe Antena3

Mihai Morar, din nou tatic!

Chiar astazi, de Buna Vestire, Mihai Morar a impartasit cea mai mare bucurie a familiei sale prietenilor virtuali de pe retelele de socializare! Sotia lui este insarcinata si urmeaza sa devina din nou tatic! .

Cum a anuntat Mihai Morar ca va fi tata pentru a treia oara VIDEO

Mihai Morar si-a surprins colegii de la matinalul Radio ZU cu o super veste. Prezentatorul va fi tata pentru a treia oara. Sotia lui Mihai este insarcinata si va naste al treilea copil al familiei Morar la.

Connect-R, primele declaratii despre impacarea cu Misha!

Connect-R, primele declaratii despre impacarea cu Misha! Citeste mai mult pe spynews. ro .

Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Cateva zeci de magistrati au protestat din nou, astazi seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de noile proiecte de ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Vestele galbene demonstreaza din nou in Franta: O femeie grav ranita si 31 de arestari

Vestele galbene manifesteaza din nou sambata in Franta, in conditiile in care guvernul a instituit un dispozitiv de securitate drastic, comenteaza AFP, citata de Agerpres. Protestul are loc in conditiile in care presedintele francez, Emmanuel Macron, a dispus recent interzicerea manifestatiilor in anumite zone cheie din capitala.

Bomba MOMENTULUI in showbiz! Va deveni tata pentru TREIA OARA: Cine este femeia care ii poarta copilul (FOTO)

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara! REPEDE CLICK AICI: DACA TI-E FRICA, AI GRIJA SA EVITI ACEST LOC DIN ROMANIA! DACA ESTI PUTERNIC.

Caru' cu vedete: Macaulay Culkin a ras de acuzatiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson; Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital; Tataee de la B.U.G. Mafia interviu eveniment

Ruby si-a facut doua operatii estetice in secret. Ruby si-a facut doua operatii estetice in secret, la varsta de 18 ani. Andreea Esca, dezvaluiri despre prima noapte de dragoste. Andreea Esca este una dintre cele mai indragite si apreciate prezente din lumea mondena autohtona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )