Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mihai Plesu a fost adus la DIICOT Iasi pentru audieri. Acestuia i s-a facut rau si a solicitat un consult medical

Adevărul Adevărul,
Mihai Plesu a fost adus la DIICOT Iasi pentru audieri. Acestuia i s-a facut rau si a solicitat un consult medical

In urma perchezitiilor de vineri, 5 aprilie, Mihai Plesu a fost adus in aceeasi zi la DIICOT Iasi pentru audieri. Acestuia i s-ar fi facut rau in timpul interogatoriului si ar fi cerut interventia unui ambulante, dar cererea i-a fost respinsa. continuă pe Adevărul

UPDATE Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi / Avocatul lui Mihai Plesu a contestat procedurile efectuate in dosar

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Mihai Plesu, fiul lui Andrei Plesu, audiat la DIICOT Iasi / Cum functiona gruparea de trafic de droguri, potrivit procurorilor

Unul dintre suspectii in dosarul de trafic de droguri in care este implicat si Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este un cetatean britanic care aproviziona un alt membru al retelei, din Bucuresti, iar de la acesta drogurile - cannabis si comprimate ecstasy - ajungeau la Iasi, unde erau vandute in special in cluburi, potrivit procurorilor DIICOT. Mai multe persoane vizate in acest dosar sunt audiate la DIICOT Iasi.

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost retinut

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic de droguri, a fost retinut. in urma perchezitiilor care au avut loc atat la locuinta sa, cat si la alte adrese din Bucuresti si din Iasi, Plesu a fost dus pentru audieri la DIICOT Iasi.

Cine e Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, implicat intr-un scandal cu droguri

Mihai Plesu, unul dintre cei doi copii ai filosofului Andrei Plesu, a fost ridicat vineri intr-un scandal cu droguri. A copilarit in Balta Alba, cu baietii din Ilioara, multi dintre tovarasii lui de atunci.

Avocatul lui Mihai Plesu acuza: I s-a luat sange fara sa fie consultat. Are doua infarcturi

Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut. Potrivit.

Avocat: Mihai Plesu nu recunoaste acuzatiile in dosarul de trafic de droguri

Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut. Sandra.

Cazul Mihai Plesu: trebuie condamnati parintii pentru greselile copiilor?

Sunt foarte triste stirile de astazi despre unul dintre fii lui Andrei Plesu, arestat pentru trafic de droguri. Dar este la fel de trist ca am vazut azi in presa anumiti critici de serviciu aruncand sageti dupa sageti dupa povestea referitoare la baiatul filosofului.

Focuri de arma in Iasi pentru prinderea unui sofer! Acesta a refuzat sa se legitimeze si a luat un politist pe capota

Politistii din Iasi au tras mai multe focuri de arma joi dimineata pentru prinderea unui sofer care a refuzat sa opreasca la semnele agentilor. Mai mult, acesta a luat pe capota un politist local care a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )