Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mihai Sora: Daca-i lasati sa fure, vor fura tot

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora: Daca-i lasati sa fure, vor fura tot

Filosoful Mihai Sora a salutat protestul tacut organizat la Sibiu in fata sediului PSD, fata de modificarile legilor Justitiei, atragand atentia ca la Bucuresti suntem mai singuratici. continuă pe Adevărul

Mihai Sora: Daca-i lasati sa fure, vor fura tot, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie

Filosoful Mihai Sora, care a implinit in noiembrie 101 ani si este unul dintre participantii obsinuiti ai protestelor rezist, i-a felicitat miercuri pe protestatarii din fata sediului PSD din Sibiu si a avertizat ca daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie.

Sora: Daca-i lasati sa fure, VOR FURA TOT, pana la ultima farama de libertate si democratie

Mihai Sora i-a felicitat pe oamenii care protesteaza tacut in fata sediului PSD Sibiu de mai bine de 48 de ore. Filosoful, care a implinit in noiembrie 101 ani, participa frecvent la protestele.

FOTO Mihai Sora a venit la protest in Iasi, pe un ger napraznic. Al doilea protest consecutiv pentru filosoful de 101 ani

Filosoful Mihai Sora, care a implinit in noiembrie 101 ani, e prezent duminica seara la protestul din Iasi. In urma cu doua saptamani, Sora participase la protestul din Alba Iulia.

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, participa la protestul fata de legile Justitiei organizat la Iasi

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, prezent in acest weekend la Iasi, participa la protestul de duminica, 10 decembrie, din Piata Unirii din Iasi.

Filozoful Mihai Sora, primul care a patruns in Sala Tronului, pentru a ii aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost depus miercuri incepand cu ora 20:30 in Sala Tronului din Palatul Regal din Bucuresti. Aici a avut loc o ceremonie privata in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )