Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mihai Sora, despre iadul saraciei din Teleorman: Doar aerul a mai ramas de furat

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora, despre iadul saraciei din Teleorman: Doar aerul a mai ramas de furat

Intr-un mesaj postat pe Facebook, filosoful Mihai Sora descrie judetul Teleorman ca iadul saraciei, de unde au fost furate padurile, pamanturile, destinele oamenilor si pana si cimitirele, fiind acel taram in care mortii voteaza. continuă pe Adevărul

Mihai Sora pe Facebook: Teleorman, iadul saraciei, acel taram in care mortii voteaza. Doar aerul a mai ramas de furat

Teleorman: iadul saraciei, tinutul unde au fost furate padurile, pamanturile, apele si destinele oamenilor. Doar aerul a mai ramas de furat, scrie filosoful Mihai Sora pe Facebook. Mihai Sora distribuie pe reteaua de socializare si un documentar video despre Teleorman, care arata saracia in care se zbate acest judet.

Mihai Sora: Teleorman, IADUL SARACIEI, acel taram in care MORTII VOTEAZA. Doar AERUL a mai ramas de FURAT (VIDEO)

Postare incendiara a filosofului Mihai Sora pe pagina sa de Facebook. Teleorman: iadul saraciei, tinutul unde au fost furate padurile, pamanturile, apele si destinele oamenilor. ) Au furat si.

Filosoful Mihai Sora: imi aduc aminte de toate imaginile care m-au inconjurat de-a lungul vietii

Marti, prezent la evenimentul de redeschidere a Cafenelei critice, filosoful Mihai Sora a vorbit despre cum vede lumea la 101 ani, despre figurile care i-au marcat existenta, dar si despre cum intra in pamant celebrul dramaturg Eugen Ionescu.

Mihai Fifor, despre implicarea serviciilor secrete: Toata aceasta constructie paralela exista, ea se manifesta si nu de putini ani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, care este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), intervine in scandalul statului paralel. El considera ca declaratiile facute marti seara de liderul PSD, Liv.

Romanul din Teleorman care munceste 14 ore pe zi in Londra: Vrei sa faci o schimbare? Da tu exemplu!

Adrian Bulibasa a plecat acum 15 ani din Zimnicea ca sa-si faca un rost in viata. Acum traieste in Marea Britanie, are o mica afacere si este casatorit cu o brazilianca. Bulibasa locuieste in.

Doi ministri, informatii despre problema inundatiilor din Romania: Am dispus evaluarea tuturor digurilor

Problema inundatiilor din Romania devine din ce in ce mai serioasa, iar tara noastra risca amenzi uriase din aceasta cauza. Valoarea pagubelor provocate de inundatii incepand cu anul 2004 a fost evaluata la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )