Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sora despre ROEXIT: Nici in gluma nu ar trebui sa vorbim

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora despre ROEXIT: Nici in gluma nu ar trebui sa vorbim

Filosoful Mihai Sora a transmis joi, intr-un mesaj pe Facebook, ca oamenii nu ar trebui sa glumeasca despre posibilitatea iesirii Romaniei din Europa. Asta dupa ce Dacian Ciolos a afirmat ca in prezent ar fi fost demarata o campanie pentru retragerea Romaniei din UE. continuă pe Adevărul

Mihai Sora: Nici in gluma nu ar trebui sa vorbim despre ROEXIT!

Filosoful Mihai Sora scrie, joi, intr-o postare pe Facebook, ca romanii nu ar trebui sa vorbeasca nici in gluma despre iesirea tarii noastre din Uniunea Europeana. Sora reactioneaza astfel la o serie de de.

Mihai Sora ii IRONIZEAZA pe Dancila si Dragnea: Aici, PROTESTANT in tabara de antrenament in munti, cu munitie gasita la fata locului (FOTO)

Mihai Sora, unul dintre cei mai activi rezist, ii ironizeza pe Liviu Dragnea Viorica Dancila, dupa ce premierul i-a confundat pe protestatari cu protestantii, iar seful PSD a declarat ca a.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )